5 Minute Shaper

Zwoegt u nog steeds op de ouderwetse manier om die vetrollen kwijt te raken? Sit-ups zijn een zware belasting voor uw nek en rug en met een hometrainer traint u alleen uw benen. Stop met die vervelende oefeningen die weinig resultaat leveren!

Vanaf nu kunt u met 5 Minute Shaper, het alles in Ì©Ì©n complete lichaamsvormende toestel, uw lichaam transformeren van slap naar stevig en strak in slechts enkele weken! Hij combineert cardio met lichaamsversteviging om snel vet te verbranden en u weer een mooi figuur te geven. In slechts 5 minuten per dag kunt u uw buikspieren keihard, uw bovenarmen stevig, uw billen sexy en uw benen weer slank maken. Dit alles in een mum van tijd, omdat u namelijk met de 5 Minute Shaper alle spiergroepen tegelijkertijd traint.

De 5 Minute Shaper maakt gebruik van combinaties van Yoga plankposities en sit-ups, en combineert beide tot een opmerkelijke training om uw gehele core te verstevigen. Plaats uw knieÌÇn eenvoudigweg op de kussens, pak de comfortabele handvatten vast, lift uw onderlichaam en maak een boog, ontspan vervolgens weer. Zo maakt u een complete crunch beweging, waarmee u effectief vele calorieÌÇn verbrandt en zo een drastisch gewichtsverlies realiseert.

Met deze simpele beweging traint u uw gehele lichaam, uw rug- en buikspieren, uw billen, benen en armen, En het mooiste van alles is dat de 5 Minute Shaper geschikt is voor alle fitness niveaus, of u nu een beginnende sporter bent of een geoefende sporter.

U kunt kiezen uit vier verschillende niveaus met verschillende hoeken:

Stand 1 is Beginner, 2 = gemiddeld, 3= gevorderd en 4 = intens, voor de zeer geoefende sporters.

Bonus

5 Minute Workout kaart

7 dagen snelstart voedingsgids

Trainingscomputer twv ‰â 19,95

Extra informatie over de trainingscomputer

Wanneer u op de trainingscomputer het aantal calorieÌÇn afleest, kunt u dit X100 doen om het juiste aantal kilocalorieÌÇn te krijgen.

Extra informatie

Na het inklappen van de 5 minute shaper is deze 20cm hoog

SKU: MIS004

103x17x57