Aqua Laser Spray mop Blauw

Je vloer reinigen en daarna meteen droogtrekken met ̩̩n apparaat. Onmogelijk? Niet met de Aqua Laser Spray Mop: d̩ nieuwe hulp bij het huishouden!

Ben je het beu om veel tijd te besteden aan schoonmaken? Gebruik dan de Aqua Laser Spray Mop en je vloeren zien er in zeer korte tijd schoner uit dan ooit. Hoe? De Spray Mop reinigt Ì©n droogt je vloeren. EÌ©n apparaat, Ì©Ì©n handeling. Je hoeft nooit meer moeilijk te doen met een emmer en dweil!

Hardnekkige vlekken

De Aqua Laser Spray Mop is eenvoudig te gebruiken: vul de tank met water of een heerlijk ruikende vloerreiniger (inhoud 550 ml), klik hem in de Spray Mop en je kunt direct aan de slag! Knijp in de hendel en het apparaat zorgt ervoor dat het schoonmaakwater op een gelijkmatige en gecontroleerde manier wordt verspreid. Ga daarna met de microvezelmop over het ingespoten stukje vloer. Het resultaat: pluizen, haren en zelfs het allerfijnste stof verdwijnen als sneeuw voor de zon! Last van hardnekkige vlekken of plakkerige plekken? Ook die verwijder je moeiteloos met de Spray Mop, zonder de vloer te hoeven beschadigen met bijtende middelen. Zowel nat als droog te gebruiken.

Ergonomisch design

Het apparaat is geschikt voor grote oppervlaktes en alle vloersoorten. Van keramiek tot hout en van laminaat tot marmer en steen. Door het ergonomisch design is de Aqua Laser Spray Mop licht in gebruik en glijdt met gemak onder stoelen, tafels en andere, moeilijk bereikbare plekken door. Hierdoor hoef je niet te bukken en bespaar je je rug en nek. Kortom: schoonmaken is nog nooit zÌ_ makkelijk geweest!

Geschikt voor:

‰Û¢ Keramiek

‰Û¢ Hout en laminaat

‰Û¢ Marmer en steen

U krijgt:

‰Û¢ De Aqua Laser Spray Mop met dweil

De Aqua Laser Spray Mop is nu verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren:

‰Û¢ Rood

‰Û¢ Blauw

‰Û¢ Groen

‰Û¢ Paars

SKU: AQL006

68x12x12,5