Beauty Bra maat S/M

Beauty Bra

Vrijwel iedere vrouw kent wel het probleem van een niet goed passende BH. Er zijn 1000 en 1 verschillende modellen en maten, maar tÌ_ch is het altijd lastig om de perfecte pasvorm te vinden. Klemmende beugels, prikkende haakjes en irriterende stiksels zijn erg vervelend en bieden geen comfort. Deze ergernissen zijn vanaf nu voorgoed verleden tijd, met de Figuretta Beauty Bra!

Deze nieuwe schoonheids-BH biedt de perfecte ondersteuning en biedt de ideale pasvorm waar iedere vrouw zo wanhopig naar op zoek is. De zachte, huidstrelende stof is elastisch, sterk en zorgt voor een prachtige, natuurlijke vorm. Door het speciale, conische weefproces, heeft de Figuretta Beauty Bra geen naden of overbodige stiksels en vormt zich naar de natuurlijke vorm van het lichaam.

De Figuretta Beauty Bra is er in verschillende maten, in de kleuren zwart, huidskleur en wit. Zo heeft u voor elke gelegenheid en elke outfit altijd de perfecte BH voorhanden. Het is zelfs mogelijk om 2 Figuretta Beauty Bra‰Ûªs over elkaar te dragen als topje of bijvoorbeeld in combinatie met een vest of trui. De Figuretta Beauty Bra biedt niet alleen het beste comfort, maar laat u bovendien stralen als nooit te voren.

De naadloos geweven stof is elastisch en op de juiste plaatsen extra versterkt voor een comfortabele en fraaie pasvorm. De Figuretta Beauty Bra is zelfs onder strakke shirtjes nagenoeg onzichtbaar en zorgt voor de ultieme bewegingsvrijheid gedurende de hele dag. Ervaar het comfort en de perfecte pasvorm van de Figuretta Beauty Bra.

Kleuren in Ì©Ì©n set:

*Beige *Zwart *Wit

SKU: BEB002

19,5x15x4,5