BlenderBottles Pro Stak Roze

DE ULTIEME ALLES IN 1 OPLOSSING

Supplementen, snacks, pillen, en vloeistof ‰ÛÒ alles in dezelfde fles. Met natuurlijk de BlenderBallå¨ wire wisk en unieke Twist n‰Ûª Lock‰ã¢ containers. De Originele BlenderBottleå¨ ProStakå¨ is dÌ© alles in 1 oplossing voor de sporter maar ook voor kinderen. Met de ProStak in de schooltas drinken in de fles en komkommer of worteltjes in het containertje. ALLES bij elkaar!

ZACHT SMAAKT GOED

Zeg maar ‰ÛÏdag‰Û met je handje tegen klonterige eiwitshakes en ‰ÛÏhallo‰Û tegen goed smakende shakes zonder klonten. Ons gepatenteerde mix systeem maakt gebruik van de originele BlenderBallå¨ wire wisk van chirurgisch staal ‰ÛÒ die je alleen in de originele BlenderBottleå¨ shakebekers vindt om zelfs dikke ingrediÌÇnten goed te mixen.

CLIP IT, LOOP IT, HANG IT

De StayOpen‰ã¢ flip cap is geÌøntegreerd in de deksel. Deze is verstelbaar en geeft je de mogelijkheid meer te dragen als je je handen vol hebt en is handig om je sleutels aan te bevestigen.

100% LEKVRIJ

Draai de Classic deksel strak aan en hoor klik als je de drinkdeksel dicht doet en je bent kaar voor de start. Je weet met de originele BlenderBottleå¨ zeker dat je (sport) tas droog blijft.

GEEN ERGERNIS

Gemaakt van uitsluitend de beste kwaliteit materialen. BlenderBottleså¨ Originele shakebekers zijn altijd BPA en Phthalate VRIJ (dus GEEN giftige weekmakers).

TWIST N‰Ûª LOCK TECHNOLOGIE

De ProStak䋢 heeft een unieke manier om compartimenten aan elkaar te sluiten. Zo kun je supplementen, snacks of wat dan ook handig meenemen. Zelfs zonder de fles.

SKU: BPS001

8,4728E+11