Booming Fitness Jump Up DVD-set

Spring jezelf slank met Jump Up!

Dit pakket bevat geen trampoline! Alleen de DVD’s + Maaltijdplan

Heeft u een trampolineåÊen bent u toe aan een nieuwe uitdaging om uw conditie nog meer te verbeteren? DanåÊis deze 3-delige Jump UpåÊDvd-set wat voor u!

åÊ

Jump Up is een energiek en vermakelijk trainingsprogramma, waarbij een hoge vetverbranding plaatsvindt van wel 700 tot 900 Kcal per workout wat bij regelmatig gebruik resulteert in een slanker figuur.

Gewichtsverlies

Jorg Wijnen van DiÌÇtistenpraktijk Leefstijl & Voeding schreef het Jump Up 21-dagen maaltijdplan dat onder meer bestaat uit adviezen met betrekking tot gezonde voeding en een verantwoorde leefstijl. Belangrijkste uitgangspunt is natuurlijk om in combinatie met de Jump Up-oefeningen te komen tot blijvend gewichtsverlies.åÊMet deze complete fitness workout verbrandt men echter niet alleen een grote hoeveelheid calorieÌÇn, ook wordt er aandacht besteed aan de bekende probleemgebieden: heupen, dijen, bilspieren en kuiten. Jump Up leent zich daarnaast prima voor spierversteviging, verhoging van het uithoudingsvermogen en een verbeterd balansgevoel. Jump Up is als workout geschikt voor alle leeftijden, dus iedereen kan zich er eindeloos mee uitleven.

Zuivering lymfeklieren

Het geheel van oefeningen en het springen op de trampoline brengt een hoge trainingsintensiteit met zich mee, zonder spieren en gewrichten teveel te belasten. Jump Up bevordert daarmee de soepelheid en lenigheid van het lichaam, verbetert het evenwicht Ì©n het co̦rdinatiegevoel. Dat komt, omdat de hersenhelften beter op elkaar worden afgestemd. Trampolinespringen werkt bovendien zuiverend op de lymfeklieren en stimuleert het immuunsysteem. Hart en bloed worden daarbij voorzien van meer zuurstof.åÊIedereen springt zichzelf dus voortaan slank en fit met Jump Up!

SKU: BFJ002

21x15x5