Booming Fitness Jump Up Trampoline

Spring jezelf slank met Jump Up!

Dit bestreft alleen de losse trampoline! Wilt u de gehele set? Kijk dan in de zoekfunctie naar “Booming Fitness Jump Up Set”!

Sportscholen door heel Nederland trillen al een tijdje op hun grondvesten door de introductie van Jump Up: een dynamische en muzikale aerobicstraining op een mini-trampoline. Met de release van drie instructie-dvd‰Ûªs en een speciaal maaltijdplan is het nieuwe ‰Û÷funconcept‰Ûª nu ook binnen bereik voor enthousiaste ‰Û÷thuisspringers‰Ûª.

Jump Up is een energiek en vermakelijk trainingsprogramma, waarbij een hoge vetverbranding plaatsvindt van wel 700 tot 900 Kcal per workout wat bij regelmatig gebruik resulteert in een slanker figuur. Het Tilburgse bedrijf Booming Fitness International BV is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en introductie, terwijl Orange Planet uit Dongen de distributie verzorgt.

åÊ

Gewichtsverlies

Jorg Wijnen van DiÌÇtistenpraktijk Leefstijl & Voeding schreef het Jump Up 21-dagen maaltijdplan dat onder meer bestaat uit adviezen met betrekking tot gezonde voeding en een verantwoorde leefstijl. Belangrijkste uitgangspunt is natuurlijk om in combinatie met de Jump Up-oefeningen te komen tot blijvend gewichtsverlies.åÊMet deze complete fitness workout verbrandt men echter niet alleen een grote hoeveelheid calorieÌÇn, ook wordt er aandacht besteed aan de bekende probleemgebieden: heupen, dijen, bilspieren en kuiten. Jump Up leent zich daarnaast prima voor spierversteviging, verhoging van het uithoudingsvermogen en een verbeterd balansgevoel. Jump Up is als workout geschikt voor alle leeftijden, dus iedereen kan zich er eindeloos mee uitleven.

Zuivering lymfeklieren

Het geheel van oefeningen en het springen op de trampoline brengt een hoge trainingsintensiteit met zich mee, zonder spieren en gewrichten teveel te belasten. Jump Up bevordert daarmee de soepelheid en lenigheid van het lichaam, verbetert het evenwicht Ì©n het co̦rdinatiegevoel. Dat komt, omdat de hersenhelften beter op elkaar worden afgestemd. Trampolinespringen werkt bovendien zuiverend op de lymfeklieren en stimuleert het immuunsysteem. Hart en bloed worden daarbij voorzien van meer zuurstof.åÊIedereen springt zichzelf dus voortaan slank en fit met Jump Up!

Dit pakket bevat:

* Trampoline diameter 100cm

Maximaal gewicht gebruik trampoline: 100kg

SKU: BFJ004

98×5,5×98