Bravo Brazilliant Zwart Cup B

Wordt u ook gek van die oncomfortabele beha‰Ûªs, herkent u het gepluk, getrek, gesjor en niet te vergeten die vervelende slappe bh bandjes? Herkent u het probleem bij het vinden van de juiste bh voor de verschillende soorten kleding? Niet te vergeten die vervelende bandjes, clipjes, haken die altijd zichtbaar zijn en de striemen en irritaties op uw huid die u krijgt van een net niet goed passende beha!

Dat is nu voorgoed voorbij met de Brazilliant Bra, het zelfklevende geheim, zonder bandjes. Brazilliant Bra is ook de ideale oplossing voor die uitdagende truitjes en jurken waarmee u gezien wil worden. De Brazilliant Bra is ook perfect voor speciale gebeurtenissen zoals een trouwerij of u nu een gast bent of wanneer u zelf de bruid bent. Met de feestdagen, een mooie avondjurk met de Brazilliant Bra, of bij een cocktail party.

Wanneer u een normale bh onder een jurk draagt verpesten de bandjes het totale plaatje. De Brazilliant Bra is een kwaliteits bh zonder bandjes en zonder rugdeel met voorgevormde cups en beugels, ideaal voor jurken waaronder u een conventionele strapless bh moet dragen.

Onderscheid u nu met de nieuwe Brazilliant bh. Hij is zo comfortabel dat u hem onder al uw kleding zal willen dragen, onder een T-shirt of elke andere outfit en met de randen die elke keer opnieuw stevig blijven plakken hoeft u zich geen zorgen te maken dat hij tijdens het dragen losschiet.

De BH zonder bandjes.

Voordelen Bravo Brazilliant:

– Zelfklevende BH zonder bandjes

– Voorgevormde cups

– Ideaal voor jurken met blote rug

SKU: BRA003

8,71913E+12