Candy Lipz Mini Plumber (Red)

Candy Lipz mini Plumber

 Verlangt u naar de lippen van Angelina, of die van Kylie Jenner? Nou heeft u geluk want met CandyLipz kunt u het uiterlijk van deze dames, zonder een operatie, in slechts 2 minuten krijgen.

 De Candy Lipz mini Plumber is een leuke toevoeging voor bij de originele Candy Lipz. De mini versie kunt u namelijk overal gemakkelijk en snel even tussendoor gebruiken. Het is klein en compact waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.

Met behulp van gepatenteerde technologie is er geen ander product op de markt wat dezelfde resultaten oplevert als de CandyLipz elke keer dat u het gebruikt. CandyLipz is geen lippenbalsem of een injecteerbaar product. Het is een instrument dat extreme zuigkracht technologie gebruikt. CandyLipz is het enige product in de wereld die 10 prestigieuze prijzen voor zijn gepatenteerd technisch ontwerp heeft gewonnen, het is de Prada onder de lip pompen.

 • CandyLipz zal u de vollere lippen geven die u altijd al wilde!

• CandyLipz het uiterlijk van zowel de bovenste en onderste lip versterken of scheiden, zodat u de controle heeft over uw perfecte look.

• Met behulp van zuigkracht in plaats van chemicaliën, injecties of een operatie,

• Elke unit is klein, aantrekkelijk en draagbaar, zodat u het overal mee naartoe kan nemen.

• Ten slotte kunt u uw lippen verbeteren wanneer u maar wilt, in elk formaat wat u maar wilt!

  

Dit pakket bevat:
* Candy lipz pomp
* Blocker (zodat je zelf kan kiezen welke lip je wilt vergroten)
Handleiding

SKU: CAL004

7x7x7