Candy Lipz Red (Single Lobed style)

CandyLipz

Verlangt u naar de lippen van Angelina, of die van Kylie Jenner? U heeft geluk want met CandyLipz kunt u het uiterlijk van deze dames krijgen zonder een operatie en dat in slechts 2 minuten en tegen een fractie van de kosten! Met behulp van een gepatenteerde technologie is er geen ander product op de markt dat dezelfde resultaten oplevert als de Candy Lipz, elke keer dat u het gebruikt.

CandyLipz is geen lippenbalsem of een injecteerbaar product, het is een instrument dat extreme zuigkrachttechnologie gebruikt. CandyLipz is het enige product in de wereld die 10 prestigieuze prijzen voor zijn gepatenteerd technisch ontwerp heeft gewonnen, het is de Prada onder de lippompen.

‰Û¢ CandyLipz zal u de vollere lippen geven die u altijd al wilde hebben!

‰Û¢ CandyLipz kan het uiterlijk van zowel de bovenste en onderste lip versterken of scheiden, zodat u de controle heeft over uw perfecte look.

‰Û¢ Werkt door middel van zuigkracht in plaats van chemicaliÌÇn, injecties of een operatie.

‰Û¢ Candy Lipz is ontworpen om snel en veilig gebruikt te worden – het duurt slechts twee minuten om uren van volle lippen te genieten.

‰Û¢ Elke unit is klein, aantrekkelijk en draagbaar, zodat u het overal mee naartoe kunt nemen.

‰Û¢ U kunt uw lippen verbeteren wanneer u maar wilt en in elk formaat die u maar wilt, zonder dure operaties!

Dit pakket bevat:

* Candy lipz pomp

* Blocker (zodat je zelf kan kiezen welke lip je wilt vergroten)

* Cover (dit beschermt de huid rond je lippen)

* Handleiding

Notitie: Wij adviseren ten alle tijden het mouth cushion te gebruiken bij de CandyLipz, dit onderdeel beschermt de huid rond de lippen en voorkomt blauwe plekken

SKU: CAL002

9x9x13