Circulation Maxx Leg Revitaliser

Circulation Maxx Leg Revitaliser is een hulpmiddel dat gebruik maakt van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische spierstimulatie technologie. De Circulation Maxx past kleine elektrische impulsen toe op de zolen van je blote voeten.

De pompende beweging van de spieren zorgt gelijk voor een betere doorbloeding, en geeft daardoor een snelle verlichting bij pijn, zwellingen en andere ongemakken. Deze technologie wordt al meer dan 50 jaar gebruikt door professionals in ziekenhuizen.

De elektrische impulsen bootsen een wandeling na in je benen, zodat het bloed geforceerd wordt om goed door uw aderen te stromen. Het verhoogt de bloedcirculatie, zuurstof en verwijderd afvalstoffen en vocht in uw benen.

Circulation Maxx is vooral nuttig voor diegene die minder actief zijn, mobiliteitsproblemen hebben of te maken hebben met een slechte bloedcirculatie

Voordelen

‰Û¢ Verbeteren van de bloedsomloop in de onderbenen

‰Û¢ Verminderen van gezwollen voeten en enkels

‰Û¢ Verlichten van pijn en onaangename gevoelens die met een slechte doorbloeding zijn geassocieerd

‰Û¢ Tegengaan van koude voeten

‰Û¢ Bevorderen van de toevoer van zuurstofrijk bloed in de voeten en kuiten, wat het herstel na een periode van inactiviteit zal bespoedigen.

Inhoud pakket: Alles wat nodig is om je vanaf vandaag beter te voelen!

‰Û¢ Circulation Maxx Apparaat

‰Û¢ Gratis Afstandsbediening

‰Û¢ Netadapter

‰Û¢ Uitgebreide handleiding en een snelle startgids

‰Û¢ 4 gratis TENS pads om de moeilijk bereikbare plaatsen ook te bereiken

Veel gestelde vragen?

V: Is het moeilijk te gebruiken?

A: Nee. Plaats uw blote voeten op de voetzolen, selecteer de intensiteit en hij telt automatisch af van 30 minuten. Het is zo eenvoudig te gebruiken

V: Hoe vaak moet ik het gebruiken?

A: Wij raden u aan de Circulation Maxx minstens Ì©Ì©n keer per dag te gebruiken; zodra je stopt met het gebruik van het apparaat, stopt u ook de voordelen.

V: Hoe lang moet ik het gebruiken voordat ik de resultaten kan voelen?

A: Omdat het apparaat gebruik maakt van elektrische impulsen, voel je de voordelen meteen. Het kan tot 4 weken duren, om de volledige voordelen van het apparaat te voelen.

V: Ik ben 70 jaar oud. Ben ik te oud om enig voordeel uit te halen?

A: NEE! We hebben klanten, variÌÇrend van 18 jaar tot aan 101 jaar oud! Het is nooit te laat om te profiteren van een betere been gezondheid

V: Kan het me echt helpen? Ik ben niet erg actief en zit voor het grootste deel van de dag.

A: Ja, het kan echt helpen. Als we zitten, zakt het bloed automatisch in de onderbenen door de zwaartekracht, dit is een natuurlijke werking in het lichaam. Als we niet regelmatig wandelingen maken of bewegen, kan het bloed zich bundelen en kan dit in je benen en voeten kwesties zoals zwelling en een slechte bloedcirculatie veroorzaken. Circulatie Maxx kan deze symptomen te verminderen.

Wanneer kunt u de Circulation Maxx niet gebruiken:

Als u in uw 1e trimester van de zwangerschap bent, een pacemaker of als u last heeft van trombose kunt u geen gebruik Circulation Maxx. Als u zich zorgen maakt, spreek dan eerst met een arts voor gebruik!

SKU: CMI001

44x17x45