Dormeo Memory 2+12 Silver 90×200

Dormeo is er trots op u het beste te kunnen bieden op het gebied van Italiaanse kwaliteit en vormgeving in onze matrassen, die vol zitten met functies die u een fantastische nachtrust bieden.

Dormeo Silver is Ì©Ì©n van de meest recente innovaties in Dormeo‰Ûªs assortiment van matrassen. Dormeo Silver biedt antibacteriologische, antigeur en antistatische voordelen. Het is verrijkt met een laag geheugenschuim, Dit technologisch geavenceerde materiaal geeft een gevoel van gewichtloosheid als u slaapt. Als u op Dormeo Silver gaat liggen, vind u onmiddellijk de ideale slaapstand waarbij er geen druk wordt uitgeoefend op uw lichaam.

De hoes van de matras is verrijkt met zuivere zilverdraden die bijdragen aan het reguleren van de temperatuur als u slaapt en bescherming bieden tegen bacteriÌÇn en geuren.

SILVER: PERFECTIE DIE AFKOMSTIG IS VAN DE NATUUR

Aan het begin van de twintigste eeuw was zilver Ì©Ì©n van de weinige antibiotica. Het word toegediend door een dunne folie om wonden mee te behandelen. In het afgelopen decennium zijn zilvervezels, gecreÌÇerd door het combineren van een laag puur zilver en textielvezels, gebruikt in industriÌÇle en medische toepassingen.

De zilvervezel die wordt gebruikt in Dormeo matrassen is voorzien van een laag puur zilver die permanent is gehecht aan het oppervlak en is geweven in de vezels van de Dormeo matras. Dit proces creÌÇert een vezel met alle eigenschappen van traditioneel textiel, gecombineerd met alle voordelen die inherent zijn aan puur zilver.

Verkrijgbaar in de maten:

Dormeo Memory Silver 2+12 cm 90×200

SKU: DOR007

101x34x32