DVD Bokwa

Dé fitnessrage van dit moment: Bokwa
Een energieke workout, waarmee je al dansend je hele lichaam in shape brengt.

De hele wereld is in de ban van hét nieuwe dans- en fitnessfenomeen: Bokwa. Een revolutionaire, maar simpele workout die laat zien dat sporten en plezier maken perfect samengaan! 

Op een leuke manier fitter, sterker en slanker worden? Dat kan met dit verslavende trainingsprogramma. Dé workout van nu die staat voor bewegen en, het allerbelangrijkste, lol hebben. Vergeet de saaie en moeilijke oefeningen in de sportschool; met Bokwa breng je dans en fitness samen tot een effectieve en volledige cardiotraining.

Letters en cijfers
Hoe Bokwa precies werkt? Simpel: je ‘tekent’ met je voeten al dansend letters en cijfers op de vloer. Het begint eenvoudig met d

e Bokwa 1: twee stappen naar voren, twee naar achteren. Je breidt de routine steeds verder uit met nieuwe figuren en combinaties. Een groot voordeel: je hoeft geen stappen te stellen of ingewikkelde danspasjes te leren. Luister simpelweg naar de opzwepende, hedendaagse muziek en de rest gaat vanzelf. Met Bokwa heb je niet eens het gevoel dat je aan het sporten bent, terwijl je wel je spieren verstevigt én tot wel 800 calorieën per workout verbrandt.

Alle fitnessniveau’s
Bokwa is er voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Jong en oud, mannen en vrouwen. Van mensen met twee linkervoeten tot grote danstalenten. Het enige wat je moet kunnen, is spellen en tellen. 

U ontvangt:

2 vuistgewichten
14 dagen maaltijdplan in het Engels
DVD Quick Start to Bokwa® Success
DVD Energizing Complete 45 Minute Cardio Class
DVD Tone&Core Sculpting
DVD 15 Minute Quick FixDe DVD’s bevatten geen Nederlandstalige ondertiteling.

De Boekjes in dit pakket zijn enkel in het Engels leverbaar.

SKU: BOK001

30x13x8