DVD Bollyrobics

Bollyrobics Dance workout

Bollywood verovert de fitnesswereld –in steeds meer studio’s wordt op indiase muziek gedanst en gezweet– Bollyrobics presenteert de fitness-trend nu voor het eerst op dvd!

Indiase danselementen uit bekende bollywoodfilms, samengevoegd tot een meeslepende, zweetdrijvende en sexy choreografie: Bollyrobics is een nieuwe soort workout, die de training van coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen met een grote hoeveelheid zinnelijkheid verbindt.

Op de originele muziek uit Andrew Lloyd Webbers ‘Bombay Dreams’ en de bollywoodfilm ‘Indian Lovestory’ worden 3 choreografieën met verschillende moeilijkheidsgraad gepresenteerd: van ritmisch-dynamisch en danstechnisch-zinnenprikkelend tot sportief-krachtig. De veeleisende choreografieën worden alle drie door een opbouw voorafgegaan. Iedere stap wordt uiterst nauwkeurig ontleed en &l

squo;step by step’ uitgelegd. Een warming-up en cooldown ronden de workout af.

Iedere dans is een compleet kunstwerk, een vuurwerk van kleuren, beats en beweging. Vrolijk, meeslepend en zinnenprikkelend. Bij Bollyrobics wordt heel bewust met de vrouwelijke prikkels gespeeld. Er wordt met de handen en heupen en op blote voeten betoverend gedanst. Daarbij wordt een zijden doek, afhankelijk van de choreografie, als sari gedragen of op het ritme van de muziek krachtig door de lucht geslingerd. Bollyrobics is het sportieve antwoord op een trend, die niet alleen in de mode zichbaar is: vrouw zijn is in!

Het geheel ziet er niet alleen fantastisch uit, het is ook behoorlijk vermoeiend. De danseres Julia Casper weet haar publiek uiterst charmant tot topprestaties te bewegen, Uiteindelijk ben je helemaal op – maar wel gelukkig!

Bestel nu uw eigen Bollyrobics-DVD zodat u binnenkort met deze unieke work-out kunt beginnen,, Test de choreografi

e nu zelf en voel hoe de ritmische bewegingen uw lichaam fit maakt!

SKU: BOL001

4,26011E+12