DVD Brazilian Butt Lift Basic

Bent u er klaar voor om de mooiste billen van de wereld te krijgen? Wij verzekeren u dat u daar geen sportschoolabonnement meer voor nodig hebt. Het mooiste van alles is dat u er ook geen zes maanden op hoeft te wachten, voordat u het beoogde resultaat ziet. U bereikt met de Leandro Carvalho’s Brazilian Butt Lift dat perfecte resultaat in 60 dagen.
 
Brazilian Butt Lift bestaat uit vier 30 minuten body blasting workouts;
De eerste workout “Basics”:  Leandro leert u de top 12 billenvormende bewegingen voor de juiste vorm en een perfect resultaat.

De tweede “High & Tight”: Leandro gebruikt langzame en gecontroleerde bilvormende bewegingen die gericht uw billen werkelijk vanuit iedere hoek onderhanden nemen.
 
In de derde “Bum Bum”: combineert Leandro zijn cardio met billen vormende bewegingen om uw billen beter in model gevorm

d te krijgen.

De vierde DVD bestaat uit Cardio Axe om cellulitis en zadeltassen weg te samba-en. Zinderende bewegingen op zwoele Braziliaanse muziek om uw nieuwe sexy achterwerk te onthullen. Leandro’s Cardio Axe dvd is zo leuk, je danst in je eigen woonkamer. De calorieën verdwijnen, de pondjes vliegen eraf en je hebt er nog plezier in ook!

Met slechts een workout per dag bent u op weg naar een steviger, ronder en gelift new “booty”. Tevens ontvangt u bij uw bestelling twee extra workouts om de rest van uw lichaam net zo stevig te krijgen als uw billen. “Sculpt” is een krachttraining workout die uw slappe armen strakker maakt, uw arm kwabben verdwijnen en u een slank figuur krijgt van top tot teen. Dan is er ook nog “Tummy Tuck”, een 20 minuten durende workout voor de buikspieren, zodat uw buikspieren net zo sexy worden als uw nieuwe goedgevormde billen.

Pakket bevat:

Brazil Butt

Lift Basic
Drie Workout DVD’s

1. Basics, Bum Bum
2. High & Thight, Sculpt
3. Cardio Axe, Tummy Tuck

Booty Makeover Gids
Fat-Burning Gids
Triangle Training workout kaarten
Measurement Tracker Card en meetlint
Weerstandsband (beginner)
 
Bonus
6-Daags Supermodel afslankplan
Bum Bum Rapido (op DVD 1)

Let op: de DVD’s en gidsen zijn Engelstalig!

SKU: BRB001

24,5×17,5×4,5