Eagle Eyes Sunglasses (excl. binoculars)

De klassieke en elegante unisex wraparound zonnebril!

Gepolijst zwart frame, met speciale verstelbare anti-slip neusjes en zachte pootjes zodat de bril comfortabel en veilig blijft zitten. Ideaal voor outdoor activiteiten!

NASA-technologie: 100 % UV-bescherming. Desondanks contrastrijk zicht en enorme detailscherpte.

Bij een ruimtevlucht zijn astronauten aan extreem sterke zonnestraling blootgesteld. Tijdens de ontwikkeling van deze zonnebril gebruikte de NASA een voorbeeld uit de natuur: het oog van de adelaar ‰ÛÒ bekend om zijn legendarische gezichtsscherpte, vooral bij extreem fel licht. Zo ontstond de zonnebril die tegelijkertijd ultieme bescherming en perfecte zichtsterkte biedt. Terwijl conventionele zonnebrillen door hun donkere glazen ook een willekeurig groot percentage nuttig licht blokkeren, kunnen hier zichtstimulerende lichtkleuren als groen, geel, oranje en rood de barnsteenkleurige glazen passeren. Het resultaat: een aangenaam getint beeld met bijzondere detailscherpte en een contrastrijke weergave van objecten. Ook bij extreem fel zonlicht en op grote afstanden. Zonder met de ogen te knipperen.

De gepatenteerde TriLenium Gold䋢-lenzen zijn de enige zonwerende glazen die door de gerenommeerde U.S. Space Foundation zijn gecertificeerd.

Twee ragfijne afzonderlijke lenzen omsluiten een drielaags UV-filter. Noch schadelijke UVB-stralen in de golflengte van 280 t/m 315 nm noch UVA-stralen (315-400 nm) kunnen door de glazen dringen. En ook het schadelijke blauwe licht dat de gezichtsscherpte vermindert, wordt op betrouwbare wijze gereduceerd.

U herkent details beter en sneller.

De ingebouwde drielaagse polarisatiefilm reduceert lichtreflexen en spiegelingen die ontstaan door zonneschijn op natte wegen of op water- en metaaloppervlakken. En vergroten tegelijkertijd de contrast- en gezichtsscherpte ‰ÛÒ zo worden uw ogen niet zo snel moe.

Verwissel dit product niet met zonnebrillen die van veraf ongeveer hetzelfde uitzien.

Deze zonnebril is uitgerust met een omvangrijk beschermingspakket: krasvast en stootbestendig, antistatisch, vuil-, water-, vet- en zelfs pekelwaterafstotend.

Inhoud van het pakket

Eagle Eyes zonnebril

Brillenkoker

Spray tegen het aanslaan van de gladen

Poetsdoekje

Gereedschapssetje in vorm van sleutelhanger

BONUS: Gratis bril met simpel montuur

SKU: EAE002

19x16x6