Engrave IT Pro

Engrave it PRO

Label nu al uw belangrijke items! De Engrave It PRO maakt het mogelijk om bijna alles wat u maar kunt bedenken: hout, metaal, kunststof, leer, glas en nog veel meer.

Wist u dat gestolen goederen niet zomaar zullen terugkeren wanneer artikelen niet identificeerbaar zijn? Gebruik daarom Engrave It PRO voor het permanent labelen en beschermen van uw waardevolle spullen. Veilig en makkelijk te gebruiken. Werkt net als een pen.

Graveer de lunch box van uw kind of bescherm uw MP3-speler tegen diefstal door deze te graveren. Graveer: sieraden, zilveren stukken, medaillons, ringen en nog veel meer.

Personaliseer uw herinneringen, Engrave It PRO; Het is een goedkoop alternatief voor dure graveer diensten!

Inclusief:

1x Engrave It PRO

1x Bonus Vervanging Tip

Werkt op 2 AA batterijen (niet inbegrepen)

Houd de Engrave IT Pro vast zoals je zou een potlood zou vasthouden, met je duim op de knop. Druk op de knop met uw duim. Onder lichte druk, druk je het gereedschap op het oppervlak. Houd het in een lichte hoek (zoals je een potlood vasthoudt). Om uit te schakelen gewoon je duim van het knopje afhalen.

Veiligheid

Opmerking: Draag altijd een veiligheidsbril bij het graveren en was de handen na gebruik. Het is niet aan te raden dat je elektronische media zoals cd’s, dvd’s etc gaat graveren

‰Û¢ Permanent; graveert elk oppervlak

‰Û¢ Draadloos

‰Û¢ Werkt net als een pen

‰Û¢ Maak creatieve ontwerpen

SKU: ENG001

13x27x5