Forever Comfy

Forever Comfy

U kent het wel, lange autoritten die zorgen voor een vreselijk stijve rug of lange dagen op uw bureaustoel, waardoor u een pijnlijke rug krijgt. Daarnaast zorgt het lange zitten ook nog voor een pijnlijk achterwerk. Dit wilt u toch niet langer? Het probleem is echter niet hoe u zit, maar een gevolg van te weinig ondersteuning en vulling.

Met de Forever Comfy zijn deze rugklachten verleden tijd! Door de revolutionaire combinatie van schuim en gel zorgt de Forever Comfy voor een subtiele laag tussen u en uw stoel. Hierdoor voelt het zitten een stuk comfortabeler aan en kunt u met gemak langer blijven zitten zonder enige klachten.

Anders dan de normale kussens, die alleen uit schuim bestaan, bevat het Forever Comfy kussen twee lagen van zeer dicht schuim met daartussen een laag comfortabele therapeutische gel. Deze gellaag zorgt ervoor dat uw gewicht beter wordt verdeeld. Daarnaast helpt het de onaangename drukpunten voorkomen en ontstaat er minder druk op spieren en gewrichten.

Voortaan kunt u langer doorwerken zonder die vervelende rugpijn! U zit in een comfortabele fauteuil niet alleen tijdens het autorijden en werken, maak ook bij talloze andere dingen.

Forever Comfy vormt zich direct naar uw contouren, iedere keer wanneer u gaat zitten.

Dit zorgt voor de juiste ondersteuning voor rug en billen en levert u het ultieme comfort.

Voordelen van het Forever Comfy kussen:

Directe ondersteuning en comfort

Bestaande uit een gelkern en ‰Û÷high density foam‰Ûª

Kan worden gewassen in de wasmachine

Toplaag bestaand uit kunstwol

Geschikt voor rolstoelen*

Te gebruiken in onder andere de auto, vrachtwagen of op kantoor

* Raadpleeg bij het gebruik van een anti-decubitus rolstoelzitting eerst uw arts.

SKU: FOC001

7,40275E+11