Hard Water Wand

Hard Water Wand

Maakt u nog elke keer zo goed de badkamer schoon, maar kunt u niet voorkomen dat er vervelende aanslag ontstaat op uw badkamermeubelen?

De Hard Water Wand is zo ontworpen dat het moeiteloos hard water vlekken, kalk en calcium verwijdert. Vervelende vlekken zoals hard water vlekken ontstaan uit de mineralen uit het water. Hier kunt u dus niets aan doen. Toch tasten ze langzaam wel uw toilet en wasbak aan. Met de Hard Water Wand gaat u deze aantasting eenvoudig tegen.

De kop van de Hard Water Wand is gemaakt van vulkanisch puimsteen. Dit zorgt ervoor dat dit product werkt zonder agressieve chemicaliÌÇn. Ook krast dit niet op uw porselein. De vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon met dit kleine wonder op een stok. Deze comfortabele stok zorgt ervoor dat u het vieze water niet hoeft aan te raken en dat u makkelijker op moeilijk bereikbare plekken kunt komen.

Maak uw toilet, wasbak en tegels weer Ì©cht schoon met de Hard Water Hand! Dit revolutionaire product zorgt ervoor dat uw badkamer er weer als nieuw uitziet. En alsof dit nog niet goed genoeg is, wordt de Hard Water Hand ook nog eens geleverd met zelfklevende ophanghaak.

SKU: HAW003

34x14x5