Healthy Chef Baking Mat

Dankzij de Healthy Chef Baking Mat kunt u eindelijk vetvrij en krokant bakken. In een pan bakken kan nog wel eens leiden tot eten dat zich vol met vet heeft gezogen. Dankzij de Healthy Chef Baking Mat maakt u geen vies, vettig, papperig of plakkerig eten, maar heerlijk, perfect gebakken eten zonder al die calorieÌÇn en vet.

Het geheim van de Health Chef Baking Mat zijn de honderden siliconen kegels. Hierop zweeft uw voedsel, zodat warmte rondom het hele product zijn werk kan doen. Geen aangebakken kant, maar gelijkmatig gebakken kip en dergelijke. Het vet loopt langs de kegeltjes naar de bodem en zuigt zich niet terug in het product. En dat allemaal zonder het voedsel om te draaien.

Met de Healthy Chef Baking Mat tovert u uw oven om in een bakmachine die vetvrij eten bakt. Denk eens aan lekkere knapperige bacon uit de magnetron, want daar is de Healthy Chef Baking Mat namelijk ook geschikt voor. Normaal gesproken bevat een portie patat wel 425 calorieÌÇn, maar dankzij de Healthy Chef Baking Mat bevat een portie slechts 125 calorieÌÇn! De Healthy Chef Baking Mat is vaatwasmachinebestendig en bestand tegen hoge temperaturen tot wel 220 graden.

Afmeting van de bakmat: 40×27,5cm

SKU: HEC001

33x11x7