Iron Gym Push Up Max

DE ORIGINELE IRON GYM PUSH UP MAX

100% Officieel product van het wereldberoemde Fitnessmerk, Iron Gym 䋢 РAccepteer geen imitaties

Push-ups worden erkend als een van de belangrijkste bovenlichaam oefeningen en worden in de training regimes voor een groot aantal sporten gebruikt. Maar wat als er een manier was om de resultaten die je krijgt van elke sessie te maximaliseren? Nou nu is er met de push-up-MAX 䋢 van de fitness trainingexperts van IRON GYM䋢.

Push up-MAX 䋢 bevat een revolutionaire 3 in1 functionaliteit die zowel varieert met de push-up routine en het blijven uitdagen je spieren en deze te verbeteren. Het ontwerp is gebaseerd op speciaal ontwikkelde roterende opdruksteunen Рeen vlotte rotatie zorgt dat uw spieren doelgerichter getraind worden, terwijl het de belasting verminderd op de polsen en gewrichten als u de push up beweging maakt. Het ontwerp bevat anti-slip grip en een basis en ondersteunt tot 125 kg

Om de routine te variÌÇren kunt u instabiliteit schijven toevoegen aan de PUSH UP-MAX ‰ã¢, die uw core en stabiliserende spieren uitdagen voor keiharde buikspieren. Dan is daar ook nog de toevoeging van de Elevation Racks, dit betekent dat u direct intensiever kan trainen met een dieper bereik van de beweging. Gebruik deze push-ups opties samen om een ‰Û܉ÛÜsterker bovenlichaam dan ooit te bouwen.

Iron Gym Push Up-Max 䋢 maakt gebruik van je eigen lichaamsgewicht om je borst, schouders, armen, rug en buikspieren te versterken! Het is draagbaar en werkt op elke vloer Рideaal voor thuis, kantoor en reizen.

Elevation racks: Intensivering van de training met een dieper bereik van de beweging.

Instabiliteit Schijven: Daag je core en stabiliserende spieren uit voor keiharde buikspieren.

Set van 2 -Roterende Push Up Grips, Instabiliteit Discs en Elevation Racks.

SKU: IRG010

31x16x20