Konbanwa Pillow

Konbanwa Pillow

U heeft een hele nacht geslapen maar u bent nog steeds uitgeput? Of ligt u de hele nacht te draaien en te woelen? Waarschijnlijk ligt dat aan uw hoofdkussen. De meeste kussens zijn te slap of juist te stijf, waardoor uw hoofd niet goed wordt ondersteund tijdens uw slaap. Met het Konbanwa Pillow is dat voorgoed verleden tijd! Op dit grote kussen met een afmeting van 50 x 60 cm zult u heerlijk uitrusten.

Eigenschappen
De vulling van het Konbanwa Pillow bestaat uit 220 gr, speciale “nano tubes” en 980 gr, vezels. Het Konbanwa Pillow kan eenvoudig op 60° worden gewassen en gedroogd in de wasdroger zodat u er jarenlang plezier van zult hebben.

Ademend en koel
Door de speciale eigenschappen van de plastic tubes blijft uw Konbanwa Pillow de hele nacht ademen. Warmte en vocht worden hierdoor op een snelle en effectieve manier afgevoerd en gedurende uw slaap blijft het Konbanwa Pillow daardoor koel en fris aanvoelen.

Masserende werking
Zodra u op het Konbanwa Pillow gaat liggen, ervaart u direct de lichte Japanse massage. Uw hoofd en nek voelen hierdoor ontspannen aan.

Ideale gewichtsverdeling
De speciale plastic tubes hebben de bijzondere eigenschap dat het gewicht van uw hoofd en nek op een ideale manier worden verdeeld over het Konbanwa Pillow. Uw hoofd en nek zijn, daardoor tijdens uw slaap goed ondersteund. Als u tijdens uw slaap beweegt dan bewegen de plastic tubes mee, zodat u in iedere positie steeds de ideale ondersteuning van hoofd en nek heeft.

Bijvullen
Dit kussen is goed gevuld en bevat een rits aan de zijkant. Zo kunt u de hard – of juist zachtheid van uw kussen zelf bepalen. Haal de opvulling eruit en bewaar deze in een zakje bijvoorbeeld op zolder. Mag het kussen na enige tijd gebruik toch weer wat voller naar uw zin? Dan vult u het kussen gewoon weer bij naar eigen voorkeur!

Afmetingen: 50x60cm

Wasvoorschriften: Wassen op 60 graden, drogen op lage temperatuur

SKU: KON001

53x42x12