Maxi Climber

Klim jezelf fit met MaxiClimber
Een nieuwe, unieke full-body workout waarmee je je spieren én conditie aanpakt.

Je hebt nog maar een paar maanden om je lijf zomerproof te maken. Geen paniek! Met de nieuwe fitnessdoorbraak de MaxiClimber krijg je zin om jezelf in het zweet te werken!

De MaxiClimber is een hagelnieuw sportapparaat dat je een vermakelijke, afwisselende en bovenal intensieve workout bezorgt. Hoe het werkt? Claim één vierkante meter in je huis, klap het apparaat uit, stap op de pedalen en start de training. Met de MaxiClimber maak je dezelfde bewegingen als tijdens het beklimmen van een extreem steile berg. Je gebruikt alleen je lichaamsgewicht als weerstand en legt de nadruk op alle grote spiergroepen, zonder deze te veel te belasten. Het resultaat? Sexy benen, gespierde billen, harde buikspieren en strakke triceps en biceps. Maar dat is nog niet alles: het app

araat combineert krachttraining met cardio. Hierdoor verbrand je al klimmend maar liefst vijfhonderd calorieën per uur. Gebruik naast de workout ook het speciale maaltijdplan van MaxiClimber en je bent op weg naar een gezonde en verantwoorde leefstijl. En dat in het comfort van je eigen huis!

Simpel en effectief
Veel trainingen zijn zwaar en moeilijk; sporten op de MaxiClimber is simpel én effectief. Of je nu af en toe traint of een intensieve sporter bent, met deze workout klimt echt iedereen zich fit. Ben je klaar met trainen? Schuif de MaxiClimber onder het bed of in de kast. Haal het apparaat weer tevoorschijn wanneer het jou uitkomt. Dankzij de ingebouwde stappen- en calorieënteller – die stopt en start als jij dat doet – kun je gemakkelijk je voortgang bijhouden. Dit geeft een enorme stimulans om door te blijven gaan. Zo is je lichaam in een mum van tijd klaar voor de zomer!

Inhoud pakket:


* Maxi Climber
* Calorie teller
* Maaltijdplan
* CD met muziek

Handleiding
Bevat een Nederlandse handleiding

SKU: MAC001

130x24x15