Mighty Light

Iedereen overkomt het dat u plotseling in het donker zit omdat de stroom uitvalt. Of komt u ook ‰Ûªs avonds weleens in het donker thuis en kunt u dan het sleutelgat nauwelijks vinden? Vanaf nu heeft u altijd een krachtige Mighty Light LED lamp in de buurt, overal. Van de slaapkamer wanneer u ‰Ûªs nacht op moet staan en badkamer tot en met buiten wanneer u thuis komt en licht nodig heeft.

Plaatsen van een Mighty Light is heel eenvoudig. Gewoon vastplakken en hij zorgt voor licht in de duisternis. U en uw kinderen hoeven nooit meer bang in het donker te zijn want met de handige Mighty Light heeft u ook een perfecte nachtlamp. En de ingebouwde uit-schakelaar zorgt dat hij automatisch weer uitgeschakeld wordt.

Het geheim van de Mighty Light is een krachtig detectiesysteem, de fotosensor detecteert dat het donker is en de bewegingssensor schakelt vervolgens de weinig energie zuinige LED lamp in. De Mighty Light werkt dus alleen wanneer dat echt nodig is.

Heel handig in de keuken, perfect voor in de werkplaats, buiten als draadloze verlichting bij de deur of hek of geef sfeer en veiligheid op uw terras of de patio.

Traditionele verlichting is duur in gebruik en aanleg en ook lastig te vervangen. Mighty Light plaatst u eenvoudig en hij gaat jarenlang mee. En dat betekent dat u geld bespaart.

Betaal geen geld meer om overal lampen te monteren en bespaar op uw energierekening met efficiÌÇnte een veel goedkopere LED technologie.

Voordelen Mighty Light:

Energiezuinige LED verlichting

Schakelt automatisch aan en uit dankzij de bewegingssensor

Eenvoudig en overal te monteren

Voor binnen en buiten gebruik

Iedere Mighty Light wordt gegarandeerd tot 30.000 branduren

SKU: MIL001

8x5x5