Moonsurfing

Moonsurfing is een nieuw fitness concept waarmee u een makkelijke en, ondanks zijn kleine formaat, volledige body workout kunt uitvoeren. Uw hele lichaam trainen terwijl u een leuke workout doet en gebruik maakt van de actie-reactie regel. In Duitsland, de VS, Engeland en Japan is men al aan de Moonsurfing en nu voor het eerst presenteren wij u dit unieke fitnessapparaat. 

Buikspiertraining, looptraining, stretchen, pull ups en sit ups het kan allemaal. Het principe van de Moonsurfing is te vinden in het wetenschappelijke onderzochte halve maan ontwerp.

Moonsurfing heeft een halve maanvormige ontwerp en gebruikt de wet van actie is reactie. Iedereen van jong tot oud, van ongetraind tot topsporter, kan op zijn eigen niveau een leuke en makkelijke of intensieve training doen.

Moonsurfing is het nieuwe fitnessapparaat met de actie = reactie regel en het maakt sporten niet saai maar makkelijk en leuk. Van vro

uwen die in vorm willen blijven tot mannen die hun spieren willen versterken.

Raak dat vet op uw buik kwijt, maak de maagstreek strakker en krijg eindelijk een sixpack. En dat is niet nog niet alles. Wanneer u de vier verborgen wieltjes uittrekt wordt Moonsurfing getransformeerd in een krachtig trainingsapparaat speciaal voor de buikspieren. Een nog intensievere buikspier workout apparaat voor prachtige buikspieren en een strak lichaam. 

Maar wacht er is nog meer de Moonsurfing is bovendien een geweldige Stepper en Powerwalking apparaat, ideaal voor uw cardiotraining en voor de dames een ideale training voor lage buikspieren en de bekkenspieren. U voelt direct de spanning in de schuine buikspieren, dijen, billen heupen en kuitspieren, dit alles terwijl u stept op Moonsurfing. 

U kunt ook op het stepboard van de Moonsurfing stappen om een traptraining te doen. Hij is bovendien voorzien van vier zware magneten. U kunt acupressuurdoppe

n in het magneetgebied steken voor voetacupressuur en een massage effect terwijl u uw workout doet. 

Maar we zijn er nog steeds niet de veelzijdige Moonsurf kan nog meer. Hebt u last van uw rug, wordt de wervelkolom strammer naarmate u ouder wordt? Train dan uw wervelkolom dagelijks met Moonsurfing. Door te stretchen zullen uw wervels, heupen, middel, schouders en nek weer lekker soepel en verfrist voelen. Door de verschillende strekrichtingen te bewegen verbetert u de flexibiliteit.

Pakket bevat:
Moonsurfing Premium
Oefeningengids

SKU: MOS001

72,5x37x19