MotorUp Xtreme Combi Pakket

Revolutionaire motorbehandeling voor uw auto. Bespaar brandstof en bescherm uw motor.

Voordelen Motor Up Xtreme Combi pakket:

– Meer vermogen voor uw motor
– Zuiniger rijden
– Beschermt auto onderdelen
– Geschikt voor zowel benzine als diesel

Professionele racers overal ter wereld gebruiken MotorUp om hun machines te beschermen stelt u zich dan eens voor wat het voor u kan doen, ongeacht wat voor voertuig u bestuurt en in welke weersomstandigheden u rijdt.

Iedere flacon MotorUp Xtreme bevat duizenden microscopisch kleine Nanotechnologische lagerdeeltjes die werken als kogellagers. Iedere keer dat u de motor start schuren de metalen oppervlakte delen langs elkaar, door een tekort aan smering. Hierdoor slijten fijngevoelige onderdelen van uw motor met extreme druk en wrijving als gevolg, waardoor kleine deeltjes, schilfers vrijkomen en slijtage optreedt. Gewone motorolie kan dit niet voorkomen.

De microscopische lagerdeeltjes van MotorUp Xtreme creëren een speciale beschermlaag. Hierdoor vermindert extreme druk op en frictie van de metalen oppervlakken; de slijtage aan uw motor wordt gereduceerd. Uw motoronderdelen kunnen veel gemakkelijker hun werk doen. Omdat uw motor met MotorUp Xtreme soepeler loopt hoeft hij niet zo hard te werken met als gevolg dat de motor een groter vermogen krijgt. Wat zorgt voor een lager brandstofverbruik , hierdoor rijdt u meer kilometers op een liter brandstof en de motor start veel gemakkelijker en heeft een langere levensduur. Zelfs vuil en koolstofafzettingen worden opgeruimd dankzij de reinigings- en oplosmiddelen in MotorUp Xtreme, zodat u van een rustiger, koelere en stillere rit kunt genieten.

Voeg de nieuwe MotorUp Xtreme vandaag nog toe aan uw motor om de verloren kracht en prestatie van uw auto te herstellen en uw brandstofverbruik te verlagen. Giet het erin en rij weg! U hoeft niet te wachten tot uw olie ververst moet worden. Gebruik het bij elke soort brandstof.

Bonus:

U ontvangt geheel gratis de Motor Up Xtreme Fuel System behandeling om uw complete brandstofleidingsysteem te reinigen. Uw auto zal soepeler en sneller optrekken.

Extra Bonus:

U ontvangt bovendien de supergeconcentreerde MotorUp Xtreme One Drop Lubricant, een multifunctioneel smeermiddel. Eén enkele druppel is voldoende voor het smeren van elk object. Ideaal voor sloten, bouten en moeren, gebruik het voor uw auto en in uw hele huis. Een slot gaat soepeler open, een bout draait sneller los. Gebruik het voor de auto, maar ook in en om het huis.

Bescherm uw motor, voorkom onnodige slijtage, bespaar op brandstof en geef uw motor meer vermogen met de vernieuwde Motor Up Xtreme!

MotorUP Xtreme Engine Treatment – 240ml

  • Bonus:
    – Fuel System Treatment – 240ml
    – One Drop Lubricant – 14ml

 

SKU: MOT001

21x13x17