Mr. Ti Basic

Ramen lappen was nog nooit zo gemakkelijk!

Ontdek Mr. Ti en ontdek het gemak van ramen zemen met dit unieke systeem! Met een traditionele trekker en zeem loopt het vieze water langs uw armen, over de kozijnen en vervolgens op de vloer. Uw ramen zijn dan schoon, maar u kunt ook meteen uw vloer dweilen. Met het systeem van Mr. Ti knoeit u geen druppel meer! Het vieze water wordt door de watergeleiders van de siliconen wisser direct naar de watertank geleid.

Met Mr. Ti maakt u voortaan al uw ramen en ieder ander glad oppervlak kristalhelder schoon, zonder vegen of strepen! En het beste van alles is dat er geen water meer langs de kozijnen op de vloer druipt! Ramen, tegels, spiegels, keukens en zelfs glazen tafels maakt u voortaan in een handomdraai schoon! Mr. Ti kan zelfs halfronde oppervlakken (zoals douchecabines) perfect schoon krijgen. En alles zonder vegen, strepen of druppels!

Hoe werkt het?

U behandelt het te reinigen raam of oppervlak voor met het voorbehandelingsstuk met microvezelhoes en slechts 3 druppels reinigingsmiddel. Daarna zeemt u met de grote of kleine wisser het sop weg. De wisser sluit het schoonmaakoppervlak hermetisch af, zodat er geen druppel doorheen kan. Het vieze water wordt, door de waterbegeleiders langs de richels, rechtstreeks in Mr. Ti‰Ûªs gepatenteerde watertank geleid. Is de tank vol of bent u klaar met zemen? Dan giet u het vieze water eenvoudig in de emmer.

Alle ramen en gladde oppervlakken zijn streeploos gezeemd! Het geheim zit in het unieke technische ontwerp. Mr. Ti‰Ûªs geraffineerde siliconen polymeren wisser past zich automatisch aan elk oppervlak aan!

Inhoud pakket Mr. Ti Basic:

– Extra grote Mr. Ti incl. geraffineerde polymeer-siliconen wisser, gepatenteerde watergeleiders en geÌøntegreerde watertank met afneembaar handvat

– BONUS: voorbehandelingsstuk met een extra absorberende microvezelhoes t.w.v. ‰âÂ25,-

– BONUS: ergonomisch ontworpen emmer speciaal voor uw Mr. Ti t.w.v. ‰âÂ35,-

– GRATIS: Mr. Ti’s speciale reinigingsmiddel (60ml)

SKU: MTI003

37x20x25