New Body Shaper Topje Beige XXXL

Wilt u ook van die overtollige pondjes en rolletjes af, maar wilt u niet die vervelende en langdurige diÌÇten volgen, die vermoeiende oefeningen doen of die gevaarlijke en kostbare liposuctie ondergaan?

Wat als u direct en eenvoudig 1, 2 of zelfs 3 kledingmaten kan verliezen? Love handles, zwembandjes, vetrollen op uw rug of hoe u het maar wilt noemen, ze zorgen ervoor dat u zich niet prettig voelt en dat uw favoriete kleren er verschrikkelijk uitzien.

Nu kunt u stoppen met u onzeker voelen elke keer als u in de spiegel kijkt, en de dagen dat u uw jurk dicht niet meer dicht wil of de ritsen en knopen van uw broek niet meer dicht gaan zijn voorbij.

Wereldwijd zijn er al miljoenen Body Shapers verkocht. Zij hadden allemaal direct zichtbaar resultaat! De ervaring om in een ogenblik tot wel 2 tot 3 kledingmaten kwijt te raken is onvergetelijk. Er is geen enkel ander product dat zo snel dezelfde resultaten kan geven als New Body Shaper.

New Body Shaper is gemaakt van zacht, ademend, maar sterk textiel. Het dragen van de New Body Shaper voelt aangenaam en comfortabel. Het vormt zich direct om u heen als een tweede de huid en beweegt met u mee en zal niet kreuken of oprollen. U kunt New Body Shaper dagelijks dragen onder uw werk-, sport – of vrijetijdskleding. Dankzij de revolutionaire techniek ‰ÛÏPower Net‰Û zit de New Body Shaper strak om uw middel en de plaatsen op het lichaam die ondersteuning nodig hebben en zorgt ervoor dat het overtollige vet gelijkmatig wordt verdeeld.

Niemand ziet dat u de New Body Shaper draagt, maar u ziet zelf wel direct het geweldige resultaat!

Wat de New Body Shaper zo uniek maakt voor degene die hem draagt is dat het vetrollen op uw rug en rond uw borsten lijkt te elimineren. Uw kleren zullen vanaf nu netjes om u heen passen. Met de New Body Shaper hebt u direct een nieuw en verbeterd uiterlijk.

Voordelen Kymaro New Body Shaper:

In een paar tellen 2 tot 3 maten slanker

Het is gemaakt van zacht, ademend, maar sterk textiel

Niemand zal zien dat u New Body Shaper draagt

Kruipt niet omhoog

SKU: NBS005

18x4x14