Orange Care Artichoke Thee

Eeuwenlang worden artisjokken geconsumeerd voor haar rijkdom aan voedingswaarde (en hoog gehalte aan anti-oxidanten). Onze overheerlijke thee is gemaakt van bloemkoppen van Vietnamese artisjokken. Dit betekent dat je er verzekerd van kan zijn dat het goed is voor het milieu, evenals voor je lichaam. De artisjokken welke wij gebruiken groeien op traditionele methode in de hooggebergte van Vietnam. Door op hoogte te telen, betekent dat insecten de bloei van artisjokken niet kunnen verstoren. Daardoor zijn er geen chemicaliën en bestrijdingsmiddelen noodzakelijk. Wij betalen 20% boven de marktprijs voor onze artisjokken om zeker te zijn dat de Vietnamese arbeiders een eerlijke beloning krijgen.

Orange Care Artichoke thee biedt ondersteuning bij gewichtsverlies. Orange Care Artichoke thee maken gebruik van de werkzame stof Cynarine, uit het hart van artisjokken. De substantie staat bekend om het verhogen

en stimuleren van een snelle vetverbranding. Orange Care Artichoke thee heeft een hoog gehalte aan vezels, bevordert uw darmflora en bevat weinig calorieën.

Orange Care Artichoke Thee bevat:
– Geen conserveringsmiddelen
– Geen kunstmatige aroma’s, kleurstoffen of andere toevoegingen
– Geen GGO (Genetisch gemanipuleerd organisme)

Inhoud: 20 zakjes van 2 gram

Ingredienten: Artisjokken

SKU: OCA001

8x11x7