Orange Care Weight Loss Patch

Orange Care Weight Loss Patch

Orange Care Afslankpleisters bevat natuurlijke ingrediënten en bieden effectieve hulp bij het afslanken. De pleisters helpen op een natuurlijke wijze bij het verminderen van de vetopname en vetopslag uit voeding, ondersteunen de stofwisseling en geven meer energie. De toepassing in de vorm van een pleister zorgt voor een vlotte opname van de actieve bestanddelen en een langdurige cosmetische invloed.

Gebruiksaanwijzing:
Trek een afslankpleister van de plakstrip. Plaats de zelfklevende kant op uw schouder of rug en druk de pleister 20 tot 30 seconden stevig aan. Zorg ervoor dat de huid eronder droog en gereinigd is. Draag iedere afslankpleister niet langer dan 24 uur. Breng iedere ochtend een nieuwe pleister aan zoals hierboven beschreven. Plaats de Orange Care pleister iedere dag op verschillende plaatsen op de huid.

Gebruik niet meer dan een afslankpleister per dag, Gebruik de afslankpleister niet als u zwanger bent, borstvoeding geeft. Raadpleeg, als u op doktersrecept medicijnen gebruikt, eerst uw behandelend arts of specialist, voordat u de afslankpleister gebruikt. Gebruik de afslankpleister niet wanneer in het verleden een overgevoeligheid is gebleken voor één of meerdere bestanddelen. Inhoud: 30 pleisters Let op! De kleur van de pleister kan afwijken.

Elke pleister bevat:

Acrylates/VA Copolymer (Adhesive), Fucus Vesiculosus
(Seaweed) Extract, Paullinia Cupana (Guarana) Fruit
Extract, Garcinia Cambogia Fruit Extract, Euterpe
Oleracea (Acai) Fruit Extract, Camellia
Sinensis (Green Tea) Leaf Extract

SKU: OCW001

17x11x0,3