Pedrini 2pcs. Winter Brown Fry Pan Set

Pedrini 2 delige set Winter colours

Je kent het wel; voor de zoveelste keer zijn je schnitzels aangebakken in de pan. Iedere keer die gebakken vis waarvan de huid in de pan blijft plakken. Op het begin doen de pannen het goed, maar na verloop van tijd heb je toch weer hetzelfde probleem. Bovendien wil jij toch niet dat je gasten denken dat je niet kan koken?

Deze set bestaande uit 2 verschillende maten van revolutionaire keramische pannen. Keramische pannen bieden de uitkomst. Wat velen niet weten is dat er bij pannen met anti-aanbaklaag tijdens het bakken chemische stoffen en dampen vrijkomen. Dit komt dus ook in het eten terecht. Aan deze keramische pannen zijn er geen hotspots of lagen toegevoegd. Deze zijn gemaakt van pure keramiek dat niet doordringbaar is en tot wel 1300 graden te verwarmen is.

Technische specificaties

Binnen coating keramische kleur: wit

Buiten coating siliconen lak: taupe, zeefdruk basis met Pedrini logo

Handvat bakeliet soft touch in de kleuren bruin, taupe en koper

Koekenpan diameter: 24-28 cm, dikte 2,5 mm

Materiaal: Aluminium legering volgens de Europese norm EN601

Een originele en intrigerende collectie keukengerei om een vleugje warmte op de tafel te brengen. Exclusieve winter kleuren die zijn geselecteerd uit de Modetrends van 2012, gewijd aan degenen die hun kookstijl willen vernieuwen in de keuken. Producten ontworpen om vreugde en moderniteit te brengen aan het plezier van een pauze of tijdens de voorbereiding van verleidelijke recepten.

Let op deze pannen zijn niet geschikt voor inductie

SKU: PEC043

8,83336E+11