Pedrini Ceramica Set Paars 3pcs.

Je kent het wel; voor de zoveelste keer zijn je schnitzels aangebakken in de pan. Iedere keer die gebakken vis waarvan de huid in de pan blijft plakken. Op het begin doen de pannen het goed, maar na verloop van tijd heb je toch weer dit zelfde probleem. Bovendien wil jij toch niet dat je gasten denken dat je niet kan koken?

Deze set bestaande uit 3 verschillende maten van revolutionaire keramische pannen biedt de uitkomst. Wat velen niet weten is dat er bij pannen met anti-aanbaklaag tijdens het bakken chemische stoffen en dampen vrijkomen. Dit komt dus ook in het eten terecht. Aan deze keramische pannen zijn er geen hotspots of lagen toegevoegd. Deze zijn gemaakt van pure keramiek dat niet door te dringen is en tot wel 1300 graden te verwarmen is. 

Technische specificaties
Binnen coating keramische kleur: wit
Buiten coating siliconen lak: oranje, violet, groen van kleur; zeefdruk basis met Pedrini logo
Handvat bakeliet soft touch in de kleuren oranje, violet, green
Koekenpan diameter: 20-24-28 cm, dikte 2,5 mm
Materiaal: Aluminium legering volgens de Europese norm EN601

Een originele en intrigerende collectie keukengerei om een

vleugje frisheid op de tafel te brengen. Speciaal voor degenen die hun kookstijl willen vernieuwen in de keuken. Producten ontworpen om vreugde en moderniteit te brengen aan het plezier van een pauze of tijdens de voorbereiding van verleidelijke recepten. 

Deze pannen zijn niet geschikt voor inductie.

SKU: PEC047

29x13x47