Perfect Plaid Roze

Perfect Plaid

De Perfect Plaid leesdeken is een heerlijke en mega grote leesdeken die is gemaakt van het zachtste fleece materiaal. Met deze heerlijke handige fleecedeken heeft u het nooit meer koud. De Leesdeken is namelijk voorzien van mouwen, waardoor u optimaal geniet van de warmte zonder dat u wordt beperkt in uw bewegingsvrijheid. Het lezen van een boek of tijdschrift, telefoneren of zappen met uw afstandsbediening het kan vanaf nu allemaal zonder koude rillingen.

De Perfect Plaid levert naast warmte ook energie besparing! Zet uw thermostaat een paar graden lager en bespaar enorm op de verbruikskosten van uw energieleverancier, wat goed voor het milieu en prima voor uw portemonnee is. De fleece deken is onmisbaar binnen bij de haard, op het terras of op de camping.

Deze heerlijke warme deken is gemaakt van duurzame en zachte fleece stof in de extra zware kwaliteit van 280 gram/

m2. De Perfect Plaid is verkrijgbaar in twee frisse kleuren; fuchsia roze en appeltjes groen. De deken wordt geleverd in een leuke opbergtas. De Perfect Plaid deken met mouwen heeft een afmeting van 200 x 140 cm en is machine wasbaar. Geadviseerd wordt om de deken voor gebruik te wassen, om pluizen te voorkomen. 

Let op: momenteel alleen verkijgbaar in de kleur roze!

SKU: PEP002

20x20x35