Perfect Profile

Perfect Profile

Lukt het u ook niet om van uw dubbele kin af te komen? Sport u veel en let u goed op uw voeding maar lukt het nog niet? Dan hebben wij de ideale oplossing ‘’Perfect Profile’’.

De Perfect Profile is een massageapparaat waardoor u er weer stralender uit zult zien. Het apparaat maakt gebruik van afwisselende tikbewegingen die met een vasculaire actie de bloedsomloop activeert. Ook verhoogt het apparaat het vochtgehalte en de lymfestroom, daardoor krijgt de huid een grotere elasticiteit en verminderd het rimpels en oneffenheden.

Zonder plastische chirurgie kunt u nu ook uw dubbele kin verminderen. Het stimuleert reacties om de bloedsomloop te verbeteren en verminderd dus vetweefsel. De Perfect Profile bevat drie kleine uitwisselbare hoofden, voor verschillende behandelingen. De zachte kop is geschikt voor een gecombineerd gebruik van vochtinbrengende

crème, toning, of voor verschillende antirimpel crèmes. Gebruik de sferische en concentrische hoofden voor uw eigen voorkeur, voor een diepe en effectieve massage.
Dit apparaat is ideaal om te ontspannen en tegelijkertijd van uw rimpels, onderkin en oneffenheden af te komen!

SKU: PFP004

8,71913E+12