Perfecter Fusion Styler

Nu kunt u iedere dag een nieuwe style creÌÇren met het meest revolutionaire haarverzorgingsapparaat ooit ontwikkeld, de Perfecter Fusion Styler Deluxe.

Eindelijk een hete stylingtang die veilig is. U kunt nu gewoon uw beide handen gebruiken om uw haar in model te brengen zonder uw haar of handen te verbranden. En met gegarandeerd betere resultaten dan u bereiken kunt met andere apparaten, daarom gebruikt u voortaan de Perfecter. De Perfecter is voorzien van vijf temperatuurmogelijkheden, zo kunt u zelf gemakkelijk wisselen van warmte. Het maakt niet uit hoe u uw haar draagt, lang of kort, en of u stug of fijn haar heeft, met de Perfecter stylet u ieder model werkelijk perfect. Het enige wat u hoeft te doen is borstelen om een ionische glans in uw haar te krijgen, een prachtig liftende volume aan te brengen, of leuke springerige krullen in uw haar te draaien. Het kost u werkelijk maar drie minuten om uw haarstijl volledig te veranderen. Veerkrachtiger, voller en levendiger dan ooit tevoren.

Het geheim van de Perfecter Fusion Styler Deluxe is een revolutionaire doorbraak op het gebied van heet stylen: Fusion styling genaamd. Keramische hitte van de centrale cilinder die uw haar snel zacht maakt en laat glanzen wordt gecombineerd met hydraterende, herstellende, anti-pluis ionische moleculen die overal rondom de nylon borstelharen vrijkomen. De cilinder wordt warm, maar de borstelharen blijven koel als u ze aanraakt. Het is de beste innovatie ooit als het om haarverzorging gaat. Een hete haarstyler die u gewoon met twee handen kunt vastpakken. De Perfecter Fusion Styler Deluxe is absoluut het meest revolutionaire haarverzorgingsapparaat dat ooit werd ontwikkeld en het zal uw manier van haar stylen voor altijd veranderen.

Pakket bevat

– Perfecter

– Perfecter anti klit borstel

– Styling clips

– Thermisch reisetui

De diameter van de borstel is ongeveer 3cm (excl “borstelharen”)

SKU: PER008

37x13x10