Pest Buzzer

Pest Buzzer

Leven er kleine insecten, muizen en/of kakkerlakken in uw huis, tussen de muren, in de keuken of in de badkamer? In de buurt van uw kinderen, huisdieren en eten? Dat is weerzinwekkend/walgelijk! Maar wat kunt u eraan doen? Gevaarlijke chemische producten spuiten in de nabijheid van uw kinderen, eten en huisdieren of een vermogen betalen voor het professioneel bestrijden? Nu is er een oplossing: Pest Buzzer!

Dit revolutionaire product is gebaseerd op een technologie die digitale elektromagnetische pulsen gebruikt die getransporteerd worden door de elektrische bedrading in de muren van uw huis zodat het plaatsen bereikt waar kakkerlakken, spinnen, ratten en muizen leven en broeden. Deze elektromagnetische pulsen maken het leven van het ongedierte zo oncomfortabel dat ze voor altijd verdwijnen.

Ultrasound technologie
Doordat Pest Buzzer gebruik m

aakt van ultrasound technologie, verjaagt het ook vliegen en muggen. Pest Buzzer is veel effectiever dan andere producten, omdat het gebruik maakt van hoogstaande technologie.

Eenvoudig en goedkoop
Het enige dat u hoeft te doen is de Pest Buzzer in een stopcontact te pluggen. Laat Pest Buzzer uw huis, uw gehele appartement of een industrieel gebouw tot 200m2 beschermen. Zo gemakkelijk is het! Daarom is Pest Buzzer het meest effectieve systeem op de markt om alle soorten insecten en ongedierte kwijt te raken. Andere apparaten werken op batterijen die vaak verwisseld moeten worden. Maar Pest Buzzer werkt op de elektriciteit in uw huis. Het werkt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar om u en uw familie te beschermen en heeft geen onderhoud nodig. Nu hoeft u geen honderden euro’s meer uit te geven aan professionele bestrijdingsspecialisten en gevaarlijke chemische producten die uw meubelen aantasten en u en uw familie blootstellen aa

n giftige dampen die zo slecht zijn voor uw gezondheid.

Veilig voor het hele gezin
Pest Buzzer kan gewoon gebruikt worden in de nabijheid van kinderen, honden en katten. Het is veilig voor de hele familie. Ook heeft Pest Buzzer een praktisch nachtlampje.

LET OP: Pest Buzzer dient niet gebruikt te worden bij het bezit van kleine huisdieren, zoals konijnen, cavia’s, muizen e.d. Pest Buzzer geeft ze een ongemakkelijk en onprettig gevoel.

SKU: PEB001

EAN 5206734000216