Point and Paint (1x Small + 1x Large) MO

Point and Paint verfset

Geen druppels en geen spetters meer, zoals met de ouderwetse rollers of kwasten en u bent in een fractie van de tijd klaar. Verven met Point ‘n Paint is heel eenvoudig, iedereen kan het en u gebruikt veel minder verf, terwijl u toch altijd verzekerd bent van een professioneel resultaat. Verven met de Point ‘n Paint is zo simpel, u vult de Point ‘n Paint drip tray met verf, drukt overtollige verf eraf en kijk hoe u grote oppervlakken in een mum van tijd perfect hebt geschilderd. En het mooiste van alles is dat u alles schildert zonder dat u van te voren de randjes hoeft af te plakken. Alleen dat al is een enorme tijd winst!
Het unieke ontwerp van de Point ‘n Paint heeft 3 opvallende kenmerken:
– Kant 1 om netjes en gecontroleerd langs hoeken randen en geribbelde richels te glijden
– Kant 2 om elke keer weer een nette rechte lijn te verven waar en wanneer u maar wilt
– Kant 3, de punt om precies in die hoeken en moeilijke gaatjes te komen zonder dat u daarvoor een kwast hoeft te gebruiken.

Gebruik de Point ‘n Paint ook op behang met reliëf en textuur. U hoeft er maar 1 keer overheen te gaan voor een resultaat waar u trots op mag zijn. Behang met motieven is ook geen probleem voor de Point ‘n Paint en zo brengt u uw woonkamer weer helemaal tot leven zonder onnodige uitgaven. Zelfs kaal beton of stenen muren zijn geen probleem voor onze Point ‘n Paint. Ze worden snel en perfect geschilderd.

De Point ‘n Paint biedt u de snelheid van een verfroller en de precisie van een kwast! De Point ‘n Paint kan iedere verfkl

us aan.

Het geheim van de Point ‘n Paint zit in de verfpad bestaande uit duizenden haren die verbonden zijn met een soepele schuimlaag die de contouren van het te verven oppervlak volgt. Het is net alsof er 8 kwasten samenwerken om verf glad en gelijkmatig aan te brengen. Haal maximaal resultaat met minimale tijd en moeite.
En vergeet niet dat u ook niets van te voren hoeft af te plakken. Ook het reinigen van de pads gaat heel eenvoudig met water. U kunt ze daarna gewoon weer hergebruiken.

SKU: POP002

17x11x27