Point and Paint Poles

Geen druppels en geen spetters meer, zoals met ouderwetse rollers of kwasten.

Geen druppels en geen spetters meer, zoals met de ouderwetse rollers of kwasten, en u bent in een fractie van de tijd klaar. Verven met Point ‰Û÷n Paint is heel eenvoudig iedereen kan het en u gebruikt veel minder verf terwijl u toch altijd verzekerd bent van een professioneel resultaat.

Verven met de Point ‰Û÷n Paint is zo simpel, u vult de Point ‰Û÷n Paint drip tray met verf, drukt overtollige verf eraf en kijk hoe u grote oppervlakken in een mum van tijd perfect hebt geschilderd. En het mooiste van alles is dat u alles schildert zonder dat u van te voren de randjes hoeft af te plakken. Alleen dat al is een enorme tijd winst!

Het unieke ontwerp van de Point ‰Û÷n Paint heeft 3 opvallende kenmerken:

– Kant 1 om netjes en gecontroleerd langs hoeken randen en geribbelde richels te glijden

– Kant 2 om elke keer weer een nette rechte lijn te verven waar en wanneer u maar wilt

– Kant 3, de punt om precies in die hoeken en moeilijke gaatjes te komen zonder dat u daarvoor een kwast hoeft te gebruiken.

Gebruik de Point ‰Û÷n Paint ook op behang met reliÌÇf en textuur. U hoeft er maar 1 keer overheen te gaan voor een resultaat waar u trots op mag zijn. Behang met motieven is ook geen probleem voor de Point ‰Û÷n Paint en zo brengt u uw woonkamer weer helemaal tot leven zonder onnodige uitgaven. Zelfs kaal beton of stenen muren zijn geen probleem voor onze Point ‰Û÷n Paint. Ze worden snel en perfect geschilderd.

De Point ‰Û÷n Paint biedt u de snelheid van een verfroller en de precisie van een kwast! De Point ‰Û÷n Paint kan iedere verfklus aan.

Het geheim van de Point ‰Û÷n Paint zit in de verfpad bestaande uit duizenden haren die verbonden zijn met een soepele schuimlaag die de contouren van het te verven oppervlak volgt. Het is net alsof er 8 kwasten samenwerken om verf glad en gelijkmatig aan te brengen. Haal maximaal resultaat met minimale tijd en moeite.

En vergeet niet dat u ook niets van te voren hoeft af te plakken. Ook het reinigen van de pads gaat heel eenvoudig met water. U kunt ze daarna gewoon weer hergebruiken.

Inhoud: 1 stuk

SKU: POP007

2,5 x 120