POSH Hairstyler by John B.

POSH by John B is voorzien van zilver titanium platen die zelfs het meest dikke en stugge haar prachtig glad en glanzend krijgen. De Silver Titanium platen zijn super stevig, gaan nog langer mee dan keramische platen en zorgen voor een nog gladder resultaat! De stijltang glijdt moeiteloos door het haar en zorgt zo altijd voor het optimale resultaat. De platen worden snel en gelijkmatig verwarmd en behandelen het haar van binnenuit. Het haar wordt beschermd tegen de hitte en uitdroging wordt voorkomen.

Daarnaast is POSH by John B geschikt voor alle haartypes en haarsoorten. Dit omdat de stijltang erg eenvoudig digitaal ingesteld kan worden op temperatuur van 100 tot maar liefst 230 graden. Dit betekent dat POSH geschikt is voor fijn of dun haar, maar ook ideaal is voor dik of stug haar. Binnen enkele seconden is de POSH stijltang op temperatuur en de automatische temperatuurvergrendeling zorgt voor een constante temperatuur tijdens het gebruik.

De POSH Hairstyler by John B. Iron produceert negatieve ionen. De negatieve ionen sluiten de haarschubben, wat er voor zorgt dat pluis verdwijnt! Het vocht in je haar wordt behouden en pluizig haar wordt gladder en glanzender.

Naast dat deze fantastische stijltang altijd zorgt voor het mooiste resultaat, ziet deze er ook nog eens prachtig uit! Het gestroomlijnde, ergonomische design met antisliphandvat zorgt voor perfect comfort tijdens het gebruik. De digitale bediending van de POSH is eenvoudig en zorgt zo voor optimaal gebruiksgemak.

Doordat de POSH beschikt over afgeronde zilver titanium platen, zorgt de POSH niet alleen voor de mooiste gladde en steile resultaten, maar is deze ook bijzonder geschikt voor het creÌÇren van krullen in het haar. Het speciale ergonomische design en de afgeronde zilver titanium platen zorgen ervoor dat de krullen eenvoudig in het haar te creÌÇren zijn en dat de krullen lang en goed blijven zitten in het haar.

– Zilver titanium platen

– Digitaal instelbaar op temperatuur van 100 tot 230 graden

– Geschikt voor ieder haartype en haarsoort

– Geschikt voor het creÌÇren van glad, glanzend en steil haar

– Geschikt voor het creÌÇren van mooie, langdurige krullen in het haar

– Ionische technologie

– Dual Voltage, dus ook ideaal voor op reis

Gebruik

Ze de POSH by John B stijltang aan middels de aan/uit knop aan de zijkant van de stijltang. Het digitale LCD scherm begint te branden en met de + of de ‰ÛÒ knopjes aan de zijkant van de stijltang kunt u de stijltang instellen op de gewenste temperatuur. De temperatuur kunt u aflezen op het LCD scherm. Binnen enkele seconden is de stijltang op temperatuur. Voordat u de POSH by John B stijltang gaat gebruiken, is het belangrijk het haar goed te beschermen tegen de hitte van de stijltang met een hittebescherming.

SKU: POJ001

33x8x8