Red Fushion

Red Fushion

Red Fusion‰ã¢ warmtepads zijn de nieuwe doorbraak voor kalmerende warmte waar en wanneer u het nodig heeft! Breek de activering en veroorzaak daarmee de Crystal-Fusion reactie. In seconden zal Red Fusion‰ã¢ transformeren van kamertemperatuur tot een comfortabele 55 å¡C!

The Red Fusion‰ã¢ Secret is een natuurlijke Crystal Fusion Reaction. De Red Fusion‰ã¢ warmtepads zijn herbruikbaar. Geen opwarming in de magnetron of koelen in de vriezer nodig. Zodra de Red Fusion‰ã¢ warmtepad afkoelt, plaats je hem in kokend water om terug te gaan naar de “begintemperatuur”. In een paar minuten is je warmtepad weer klaar voor hergebruik.

De Red Fusion‰ã¢ heeft geen netsnoer, waardoor u gebruik kunt maken van de pads waar en wanneer u maar wilt. Binnen na een zware dag, buiten na een aantal moeilijke spelletjes… Red Fusion‰ã¢: gebruik hem keer op keer!

Mold N Hold䋢 Technologie houdt Red Fusion䋢 Heat Padsop zijn plek. Red Fusion䋢 warmtepads voelen zo goed, omdat nadat de reactie wordt geactiveerd, de natuurlijke vloeistof kristalliseert in een zachte kneedbare gel die u kunt vormen naar uw eigen lichaamscontouren. We noemen dit het Mold N Hold䋢 effect: de Red Fusion䋢 warmte richt zich op de plaatsen waar u dat wilt. Daarnaast, omdat de pads voldoen aan het Mold N Hold䋢 effect en de pads blijft zitten, zelfs wanneer u zich verplaatst.

Inhoud:

-2 kleine pads

-1 grote pad

-1 riem

SKU: REF002

19x15x6,5