Relax Gel Slippers Blue Size L (41-42)

Relax gel slippers – ultieme ontspanning

Mensen die dagelijks staand of al lopend werk uitvoeren hebben bij thuiskomst vaak ontzettend vermoeide en pijnlijke voeten. Logisch, want je hebt ze de hele dag uitgeput. Het is niet per se heel erg, maar leuk is anders want je wilt ‘s avonds ook nog wel eens de deur uit! Om (snel even) je voeten op te laden zijn er deze ‘relax gel slippers’. Ze zien er misschien een beetje oubollig uit, maar zo voelen ze absoluut niet!

Deze pantoffel look-a-likes zijn een revolutionaire uitvinding. Geniet met deze gel slippers van ultiem comfort na een lange werkdag. De speciale gel in de pantoffels ondersteunt je voeten in iedere holte dus het voelt alsof je op watten loopt. De doorbloeding wordt gestimuleerd en je voeten voelen binnen de kortste keren weer als nieuw.

Relax gel Slippers worden gemaakt van heel zachte microvezels en zijn voorzien van een antislip rubber zool. Perfect om in huis te dragen maar ook uitermate geschikt om buiten te dragen, en het mooiste van alles is dat u ze zelfs in de wasmachine kunt wassen.

 

Maattabel

S = schoenmaat 36-38

M = schoenmaat 39-40

L = schoenmaat  41-42

XL = schoenmaat 43-45

SKU: RSL007

28x24x5