Renovator Deluxe

Renovator Deluxe

De Renovator kan het werk doen van meer dan een dozijn verschillende stukken gereedschap. De krachtige en innovatieve Renovator is een van de meest veelzijdige en duurzame stukken gereedschap en zagen die ooit zijn gemaakt. De Renovator zal direct uw favoriete stuk gereedschap worden omdat het gegarandeerd alle huishoudelijke klusjes voor zijn rekening kan nemen. De Renovator werkt eenvoudiger, beter en sneller dan andere professionele powertools.

In tegenstelling tot ander gereedschap dat draait of een zaagbeweging maakt werkt de revolutionaire Renovator met een oscillerende beweging op variabele snelheid, van 15.000 tot 21.000 bewegingen per minuut. Hierdoor kunt u zowel horizontaal als vertikaal zagen, inkepingen maken of zelfs ondersteboven zagen. Deze beweging genereert precisie snij-actie terwijl het veiliger is dan andere draaiende en zagende stukken gereedschap. De Renovator

kan grote verbouwingen en herstelwerkzaamheden aan maar ook de kleine huishoudelijke klusjes. En De Renovator wordt nu tijdelijk geleverd met een diversiteit aan verschillende  hulpstukken. 

U kunt eenvoudig en snel hardhout, laminaat, geperforeerd hardboord, PVC, gipsplaat, specie of metaal zagen. Hij zaagt zelfs door staal en koperen pijpen. Zaag houten of hardhouten planken tot wel 5cm dik of tapijt zonder erin te blijven haken. Zaag in een handomdraai in een kozijn. Of maak snel ingewikkelde inkepingen met veel precisie. De Renovator maakt het voor u heel eenvoudig om bij lastig bereikbare plekken te komen waar andere professionele gereedschappen nooit bij kunnen. 

Pakket bevat

Renovator (Deluxe Kit):

1 x Renovator
1 x Instructional DVD
1 x Manual
1 x Carrying case
1 x Buffer Pad
3 x Black Steel E-Cut Saw Blade
3 x Bright Steel E-Cut Saw Blade
1 x Semicircle Saw Blade
1 x E-Scraper
1 x Vacuum Attachment
1 x Triangular Rasp
1 x Diamond Cutting Blade
1 x Semicircle Grout Blade
1 x Delta Sanding Pad
3 x Wood Sand Paper #120
3 x Wood Sand Paper #150
3 x Wood Sand Paper #180
3 x Wood Sand Paper #240
3 x Wood Sand Paper #320
3 x Wood Sand Paper #40
3 x Wood Sand Paper #60
3 x Wood Sand Paper #80
1 x Allen Key

SKU: REN002

41x20x16