Renumax

Renumax

Heeft uw auto, motor of andere voertuig krassen en wilt u die krassen verwijderen? Dan hebben wij een product voor u dat alle krassen en strepen verwijdert: Renumax. Renumax is een krasverwijderaar die helpt bij diepste krassen en strepen. Het is geschikt voor elke kleur en model auto, motor etc.
Na verloop van tijd ontstaan er kleine krasjes op uw voertuig. Het is erg vervelend om krasjes op je auto, motor of scooter te zien. Renumax zorgt ervoor dat die krasjes worden verwijderd. Het maakt niet uit hoe diep of hoe groot de kras is, Renumax verwijdert het.

Hoe werkt de Renumax?
Met de meegeleverde spons poets je op de kras en binnen enkele minuten is het verwijderd. Het werkt ook prima op ronde oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing:
Spray het deel met SMART POLISH in korte uitbarstingen te behandelen op een afstand van ongeveer 20 cm, zodat het oppervlak gelijkmatig bedekken zonder over- aanbrengen.
WAARSCHUWING: buiten het bereik van kinderen houden. Niet innemen.

Stofzuiger
De stofzuiger is bedoeld voor lichte schoonmaakwerkzaamheden. Het apparaat wordt gevoed door de stroom afkomstig van de elektrische installatie van de auto en moet worden aangesloten op de elektrische sigarettenaansteker.

Meegeleverd met:

1 SMART POLISH
1 Stofzuiger 
1 Borstel 
2 Polijstpasta 

 

SKU: REN004

30x16x14