RoboMop Green

Robomop Green

Altijd een schone vloer
De RoboMop veegt de vloer met u aan…en dat is letterlijk bedoeld! De Robomop veegt uw vloer volledig automatisch schoon. U hoeft dus zelf niet meer uw vloer met een stofdoekje te ontdoen van stof. Dit doet Robomop door middel van een ronddraaiende bal, die alle vieze plekken in uw woonkamer weet te vinden. De bal plaatst u in een houder met daaraan een microfiberring bevestigd. U hoeft alleen maar de bal in de houder te plaatsen, in te stellen hoe lang hij zijn werk moet doen en RoboMop gaat voor u aan de slag. Zorgvuldig schoont hij uw hele vloer op, zodat u geen last hebt van rondvliegende stofdeeltjes die allergieën kunnen veroorzaken.

Bespaar energie
Omdat de RoboMop alles voor u doet, kunt u gewoon op uw lauweren rusten. Daar bespaart u dus een hoop energie mee. Hij verbruikt zelf ook niet al te veel energie en

is bovendien oplaadbaar. Raakt hij leeg? U laadt hem in no-time weer op. U bespaart nog veel meer stroom dan u denkt, want u hoeft minder te stofzuigen dan voorheen. Binnen anderhalf uur is de hele kamer gedaan. Kortom, de RoboMop is uw energiezuinige hulp in huis!

* Sterk frame
* Microfiber pads die wasbaar zijn in de wasmachine
* Snel en effectief
* Maakt 60m2 per uur schoon
* Stoft onder en rond meubels
* Voor allerlei vloertypen (hout, linoleum, graniet, keramiek, marmer)
* Oplaadbaar

SKU: ROM007

30x34x10