Slushy Magic

Slushy Magic

Wat is Shaky en lekker Chill wat iedereen wil? Slushy Magic! De allercoolste Slushy Maker! Dat wordt een heerlijke Slush ijs voor iedereen! Gewoon de magische blokjes invriezen, stop ze in de shaker en doe je favoriete koude drankje erbij. En dan schudden, schudden en schudden maar! In een handomdraai heb je een heerlijke ijskoude slushy ijsdrank.

Schud gewone sinaasappelsap in een chilly sinaasijsdrank, limonadesap in een chilly punch voor de lunch, of maak van citroenen het lekkerste lemonijsdrankje.

Geen ijs, geen blender en geen rommel. Het geheim van Slushy Magic blokjes is dat door het schudden er sneeuwvlokjes vrijkomen, zodat je een lekker slushy ijsdrankje krijgt. Meng verschillende smaken om je eigen Slushy Magic te maken. Binnen een minuut heb je je eigen overheerlijke verrassing dat zelfs dik genoeg is voor een lepel. Als je drankje op is, kun je

de Slushy blokjes zo weer gebruiken!

Je kunt er alles in maken, van cola tot limonade en van roze vanille tot zelfs yoghurtijs. Je schudt je eigen verrassing in een handomdraai met Slushy Magic. Met de Slushy Magic Shaker en de blokjes heb je de beste slushy ijsdrank, keer op keer. Je lepelt het zo naar binnen met de Slushy lepel. In het receptenboekje vind je de lekkerste drankjes. Verras je vrienden met de heerlijkste Slushy ijsdrankjes!

SKU: SLM004

11×9,5×23,5