Snake Complex

Snake Complex dubbelpakket
 
Heeft u genoeg van die lelijke lijntjes en rimpels? Zou u er jaren jonger uit willen zien, zonder injecties of plastische chirurgie? Nu is er een alternatief dat vergelijkbare resultaten kan geven, zonder injecties. Het cosmetische geheim van de sterren is nu ook voor u beschikbaar. Snake Complex verwijdert lijntjes en rimpels vanaf de bron. Spiercontracties worden verminderd, waardoor die rimpels verdwijnen en de huid er beter uit gaat zien. U kunt er tot wel 10 jaar jonger uit zien in slechts enkele weken.

Geweldige resultaten
Injecties zijn de meest gebruikte methode in Hollywood om de tekenen van het ouder worden te verminderen. Deze injecties verlammen de spieren waardoor de spieren ontspannen en de rimpels verdwijnen. Nu kunt u dezelfde resultaten bereiken zonder de pijnlijke injecties dankzij Snake Complex. Het kan overal op uw gezic

ht worden aangebracht: rond de ogen, de lippen of op het voorhoofd. Snake Complex vermindert niet alleen lijntjes en rimpels, maar het verbetert de algehele conditie van de huid. Met Snake Complex bereikt u geweldige resultaten en kunt u vaarwel zeggen tegen die lelijke lijntjes in slechts enkele weken. U ziet geweldige resultaten al vanaf het eerste gebruik.

Slangengif
Snake Complex bevat speciale synthetische bestandsdelen vergelijkbaar met de verlammende eigenschappen van het gif van een slang. Slangengif bevat diverse proteïnen, maar slechts enkele daarvan hebben een verlammende eigenschap. Snake Venom heeft een verlammende werking op de gezichtsspieren, waardoor lijntjes en rimpels verminderen ongeacht hun grootte. Het voorkomt bovendien het ontstaan van nieuwe rimpels.

U ontvangt 2x de Snake Complex!

SKU: SNC001

13×8,5×5