Sole Gliders (heren) Charcoal-Grey 44

Trainen, in vorm blijven en afvallen wie is daar niet dagelijks mee bezig?!

Sole Gliders, de ongelooflijke, revolutionaire nieuwe sport- en wandelschoenen die zo uniek zijn dat er een patent op afgegeven is. In klinische tests wordt bewezen dat de Sole Gliders u helpen harder, maar vooral efficiÌÇnter te lopen waardoor er minder belasting optreedt op uw botten, spieren en gewrichten. Studies hebben aangetoond dat conventionele hardloopschoenen u dwingen om op uw hielen te landen. Het op de hielen landen vergroot de impact op uw enkels, knieÌÇn en botten tot wel 350%. Dit heeft uiteindelijk een serieus negatief effect in de vorm van spier, bot- en gewrichtsblessures. Dankzij Sole Gliders zult u de grond op een meer natuurlijke wijze eerst met de voorvoeten raken. Hierdoor wordt de druk op uw lichaam met tot wel 350% verminderd, waardoor de kans op blessures in uw enkels, knieÌÇn en gewrichten aanzienlijk zal afnemen.

Het lichtgewicht minimalistische ontwerp van de Sole Gliders geeft uw voeten de mogelijkheid om de natuurlijke beweging die u op blote voeten maakt zoveel mogelijk na te bootsen. Sole Gliders zijn de eerste en enige hardloopschoenen met een patent die door klinische tests zo geperfectioneerd zijn dat ze de natuurlijke beweging en alle natuurlijke krachten van het blootsvoets lopen en rennen zoveel mogelijk nabootsen. Daarnaast zitten de Sole Gliders zo sensationeel lekker dat u ze niet meer uit wenst te trekken, en het mooiste van alles is dat ze er ook nog zo ontzettend goed uitzien dat u ze bijna bij alle outfits kunt dragen. Draag ze thuis, op school, tijdens het shoppen, naar het werk of gewoon tijdens een wandeling in het park. De Sole Gliders zijn ontworpen als sportschoenen dus ideaal geschikt om er mee sporten, te gaan hardlopen of fitnessen. Maar ook als wandelschoen misstaan ze niet en geven u een uniek contact met de ondergrond.

Sole Gliders maximaliseren het effect bij iedere stap die u maakt, bij iedere activiteit die u onderneemt. U zult zich direct beter en energieker voelen wanneer u Sole Gliders draagt. Hardlopen en joggen met Sole Gliders is gewoon de meest eenvoudige leuke manier om af te vallen, en een plattere buik en dat perfecte figuur waar u al zolang van droomt te krijgen. Nu kunt u met de Sole Gliders calorieÌÇn verbranden, cellulitis laten verdwijnen, de bloedcirculatie verbeteren en spataderen voorkomen met de gezondste manier van hardlopen tot nu toe.

Doe nu mee met de nieuwe barefoot en natural running ontwikkelingen in de hardloopwereld met de Sole Gliders!

Voordelen Sole Gliders:

Helpen u harder, maar vooral efficiÌÇnter te lopen

Wandelen en trainen tegelijkertijd

Stimuleert een meer natuurlijke manier van hardlopen

Minder belasting op uw botten, spieren en gewrichten

Zitten zo lekker dat u ze niet meer uit wenst te trekken

Nu kunt u met de Sole Gliders calorieÌÇn verbranden.

Land op de voorvoet en niet meer op de hak

SKU: SOG001

8,71913E+12