Space Bag 2x XL

Space Bag Large

Bekend van tv! Met deze Space Bags creÌÇert u in een mum van tijd een zee van ruimte in uw kasten en opbergruimtes. Uw kleding, dekens en jassen opruimen? Met deze unieke set ‰Û÷zakken‰Ûª verdrievoudigt u uw opslagruimte. Bovendien zijn de Space Bags luchtdicht, waterdicht en herbruikbaar. De inhoud wordt dus effectief samengeperst, optimaal beschermd en de spullen blijven keurig georganiseerd op hun plek.

Unieke uitvinding

Dus hebt u ook te weinig ruimte voor uw kleding, dekens, lakens, kussens en jassen? Vanaf nu behoort dat definitief tot het verleden met de Space Bags. DÌ© uitvinding om de ruimte in uw kasten en opbergruimtes optimaal te benutten. Het afsluiten is simpel: u ritst de zak dicht en zuigt de lucht eruit. De vacuÌ_m afgesloten zakken bergt u eenvoudig op totdat u de spullen weer nodig hebt. En als u de zak weer opent, dan krijgen uw spullen de oorspronkelijke vorm en het originele volume terug.

Verdrievoudigde opslagruimte

Met de Space Bags uit deze set hebt u minimaal driemaal zoveel ruimte doordat u via een gepatenteerde sluiting de lucht uit de zakken zuigt. Dit doet u eenvoudig met de stofzuiger en ‰ÛÒ handig om te weten – de zakken zijn zÌ_ ontworpen dat het ventiel op iedere stofzuigerslang past.

Ook voor dierbare herinneringen

Maar u kunt nÌ_g meer met het gegeven ‰Û÷hermetisch en waterdicht opbergen‰Ûª. Het betekent namelijk dat u ook bijvoorbeeld uw diploma’s, dierbare foto’s of andere herinneringen veilig kunt opbergen. Zonder dat schimmel of vocht uw kostbare spullen kunnen aantasten. Uw spullen zijn daarnaast beschermd tegen insecten, stof en geuren… dus ook ideaal voor op de boot, in de camper of thuis op zolder of in de kelder.

Praktisch: herbruikbaar

De Space Bags zijn herbruikbaar en geven geen geur af zodat de inhoud niet naar vinyl gaat ruiken. Handig gegeven is dat de zakken transparant zijn. Hierdoor kunt u vanaf de buitenkant al eenvoudig zien welke spullen er in welke zak zitten.

U ontvangt:

2 stuks grote Space Bags opbergzak (afm: 54 x 85 cm.)

SKU: SBG010

33,5x15x5