Space Bag Lavendel

Beddengoed ruikt voortaan lavendelfris

Rook uw winterdekbed ook zo muf, toen u het onlangs uit de kast haalde? Dat probleem is voortaan verleden tijd dankzij de ruimtebesparende Space Bag met lavendelgeur. Vanaf komend voorjaar bewaart iedereen zijn dekbedden dus in deze fris ruikende vacuÌ_mzakken!

De Space Bags zijn per twee stuks verkrijgbaar in XL-uitvoering. Met de nieuwe Turbo Valve-sluiting zuigt u met de stofzuiger nu nog meer lucht uit de extra grote zakken, zodat u tot minimaal drie keer extra ruimte krijgt in uw kasten! Om een idee te krijgen: in een XL-zak kunt u met gemak een groot tweepersoonsdekbed en twee kussens kwijt.

Dankzij de Space Bags met lavendelgeur haalt u uw dekbedden, kussens, dekens en/of ander linnengoed dus op elk gewenst moment schoon en fris voor de dag. De XL-lavendelzakken zijn uiterst geschikt voor bedden- en linnengoed dat veel ruimte inneemt. Maar denk ook eens aan winterjassen, truien en sweaters!

De luchtdichte zakken geven een subtiele lavendelgeur af; zonder overdadig te worden. Zelfs na een langere periode van opslag geuren de spullen na het openen van de Space Bag nog heerlijk fris. U waant zich als het ware in de nabijheid van een veld vol lavendelplanten.

Alle Space Bag-producten zijn luchtdicht, waterproof en herbruikbaar. Ze beschermen niet alleen tegen vieze geurtjes en stof, maar ook tegen insecten, vuil en schimmels.

U ontvangt:

2 stuks extra-large opbergzak (67 x 100 cm)

SKU: SBG008

33,5x15x5