Space Bag Ottoman

Van de makers van de Space Bags opbergzakken is de Space Bags Ottoman het enige meubelstuk waarin u hÌ©Ì©l vÌ©Ì©l spullen kunt opbergen. De Space Bags Ottoman is een fraaie poef of hocker met een slim vacuÌ_m systeem vanbinnen, waardoor u er tot wel drie keer de inhoud van de poef in op kunt bergen! U hoeft simpelweg alleen de spullen in de zak van de Space Bags Ottoman te plaatsen, de zak te sluiten en de lucht uit de zak te drukken, totdat deze vacuÌ_m is gezogen.

Het geheim zit hem in de Space Bags vacuÌ_m opslagzak, waar een Ì©Ì©nwegsventiel inzit, waar de lucht alleen maar uit kan. Dekens, kussens of zelfs knuffels van de kinderen, het past allemaal in dit kleine ruimtewonder.

Het leuke van deze Space Bags Ottoman is dat u deze ook als poef, hocker, bijzettafel, of nachttafeltje kunt gebruiken. Door zijn tijdloze design, past hij in iedere woonkamer of slaapkamer.

Wanneer u spullen voor een langere tijd op wilt bergen, dan kunt u ook de stofzuiger gebruiken, om extra vacuÌ_m te maken. Zo blijven uw spullen fris en schoon, net zoals u ze heeft opgeborgen. Heeft u de Space Bags Ottoman even niet nodig? Dan kunt u hem gemakkelijk inklappen, waardoor hij past onder ieder bed of elke bank. De Space Bags Ottoman is ideaal voor klein behuisde mensen en studenten, op de kinderkamer, of voor in uw caravan of vakantiehuisje

U ontvangt:

1 Poef (34,25×34,25×35,5cm)

1 Large vacuÌ_m bag (67x100x31cm)

SKU: SBG005

37x37x9,5