Spin Mop Groen

Spin Mop!

Heeft u ook genoeg van dat zware schoonmaakwerk met die ouderwetse zwabbers? Wringt u nog steeds smerige, vuile zwabbers uit met uw handen? En ze laten drogen terwijl u bacteriën kweekt?
De Spin Mop is een doorbraak op gebied van huishoud schoonmaaksystemen. Schoonmaaktijd wordt met de helft gereduceerd! De Mop kan 360 graden ronddraaien in de centrifuge. Hij wringt zichzelf uit en behaalt zelfs 1000 toeren per minuut. Een van de grote voordelen van deze zwabber is dat u geen vuil water meer hoeft aan te raken, en ook de zwabber zelf niet. Liefst 8000 supersterke micro vezels zijn super absorberend, makkelijk schoon te maken en supersterk!
  • De microvezel mop van de Spin Mop is super absorberend, trekt vuil en stof aan en verwijdert deze direct. De vezels zijn ultrafijn en bestaan uit vele driehoekige openingen. Deze unieke structuur trekt en vangt stof op. Door zijn zachte vezels uiterst geschikt om dure apparaten en zelfs uw auto schoon te maken.
  • Met de Spin Mop heeft ook een uniek draaisysteem in de emmer. Het centrifugeert de mop helemaal droog.
  • Gebruik het droog voor stof of nat voor vlekken. Het is gewoon schoonmaken, spoelen en centrifugeren. De Spin Mop blijft schoon en droog na gebruik, dit helpt de groei van bacteriën te voorkomen voor een gezonder en hygiënisch huis!
  • De stang van de mop kan 180 graden draaien, waardoor u echt moeilijke plaatsen kunt bereiken.
  • Het mophoofd is eenvoudig te vervangen.
  • Deze emmer wringt uw mop uit doormiddel van een voetpedaal.
Inhoud doos:
1 Spinmop (roestvrijstalen steel 130 cm)
1 Mophoofd (diameter 15,5 cm)
1 Emmer 

SKU: SPM002

8,71913E+12